Doi studenţi au leşinat la deschiderea anului universitar la Academia Forţelor Terestre din Sibiu

Doi studenţi, o fată şi un băiat, au leşinat astăzi, la deschiderea anului universitar la Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu şi au avut nevoie de ajutorul medicului din unitate, starea lor fiind una stabilă, neavând nevoie de a fi transportaţi la spital.

foto: arhivă

Cei doi studenţi au fost ajutaţi de colegii lor să ajungă la medicul unităţii militare, amândoi acuzând ameţeli, potrivit purtătorului de cuvânt al Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, Elena Andrei. Potrivit acesteia, astfel de cazuri nu sunt o premieră, s-a mai întâmplat şi la alte ceremonii să leşine studenţi din cauza emoţiilor, relatează Agerpres.

Studenta militară a leşinat chiar în timpul discursurilor care au avut loc la ceremonia de deschidere a anului universitar şi a fost transportată de câţiva colegi până la ambulanţa unităţii militare, care se afla în imediata apropiere – o ambulanţă nouă, de tip B achiziţionată în urmă cu o lună de zile de academia sibiană. Imediat după terminarea ceremoniei oficiale, la ambulanţă a fost adus şi un băiat, care era sprijinit de un coleg.

Un număr de 872 de studenţi militari, din care 363 de studenţi în anul I, au început, azi, anul universitar la Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*