DOMINO și Crucea Roșie pentru #Colectiv

Trupa Domino și Crucea Roșie lansează împreună o colectare de fonduri pentru tinerii internați în spitalele din București și din restul Europei.

Domino #Colectiv„Am cântat și noi în Colectiv. Am cântat și noi, pe aceeași scenă. Puteam fi noi. Putea fi oricare dintre noi” – Sebastian Marcovici, basistul trupei Domino.

Tragedia care a zguduit din temelii lumea muzicală românească unește întreaga comunitate în jurul tinerilor care se zbat acum între viață și moarte pe paturile de spital din România și din întreaga Europă. Zeci de tineri suferă acum din cauza societății disfuncționale în care trăim. Iar statul pare incapabil să găsească soluții. Zeci de trupe și artiști și-au unit în ultimele zile eforturile pentru a contribui la strângerea națională de fonduri destinată tratamentelor acestor tineri.

Crucea Roșie și trupa sibiană Domino se alătură acestor eforturi colective de a contribui la campania umanitară ce se desfășoară în întreaga țară. Cei patru tineri sibieni au reorchestrat una dintre piesele iconice ale muzicii românești, piesa „Lume, Lume” a Mariei Tănase. „E o piesă de un tragism ieșit din comun. Dar, în același timp, este și o piesă extrem de puternică. Este o piesă care inspiră acest popor atât de greu încercat de-a lungul timpului. Am simțit că versurile acestea, încărcate de atâta durere, ne îmbărbătează și ne ajută să dăm piept cu destinul, oricât de dur ar fi el”, spune Romulus Cipariu, solistul trupei.

Noua piesă a formației Domino, Lume Lume, a fost încărcată pe pagina de internet a Crucii Roșii și va fi disponibilă pentru descărcare tuturor celor care aleg să doneze o sumă de bani pentru victimele tragediei din clubul Colectiv în conturile

EUR: RO22BRDE410SV18508914100

USD: RO37BRDE410SV81385954100

LEI: RO36BRDE410SV29647144100

SWIFT: BRDEROBU

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*