Donație de carte de ficțiune și Manga Books pentru Biblioteca ASTRA

Biblioteca ASTRA Sibiu a primit o donație semnificativă de volume de ficțiune, grafică și Manga Books de la Cărturești Sibiu. Cărțile au fost donate în cadrul Campaniei „Donează o carte nouă pentru viitorul comunității în care trăiești!”, desfășurată de Biblioteca sibiană.

Publicațiile donate de Librăriile Cărturești Sibiu sunt titluri recente, din sfera beletristicii pentru adulți și adolescenți, semnate de autori români și străini. Printre acestea se numără volume de ficțiune și grafică MangaBooks, atât de apreciate de tineri.
”Pentru cei interesați, reamintim că Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu desfășoară, în acest an, Campania „Donează o carte nouă pentru viitorul comunității în care trăiești!”, proiect demarat în vederea dezvoltării fondului de carte destinat copiilor și adolescenților cu apariții editoriale recente. Inițiativa noastră beneficiază de susținerea unor parteneri care conștientizează rolul semnificativ al lecturii și educației în formarea tinerelor generații: Teatru Gong Sibiu, Librăriile Cărturești, Humanitas Sibiu și Diverta Dacia Traiană Sibiu, Radio România Cultural, Capital Cultural, Inspectoratul Școlar Județean Sibiu și Casa de Cultură a Municipiului Sibiu”, transmit reprezentanții Bibliotecii ASTRA Sibiu.
Informații privind publicațiile aflate din colecțiile Bibliotecii ASTRA Sibiu se regăsesc accesând Catalogul online, platforma de cărți electronice Cloud Library, Depozitul Digital, serviciul BiblioSuport.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*