Dormiți bine, doamna Turcan? (P.E)

Au ajuns sibienii la vorbele dumneavoastră, rostite de la pupitrul Guvernului: ”să se culce sănătoși și să se trezească morți”!

Sibiul este în doliu. La Spitalul Județean, pacienții COVID mor cu zile pentru că nu au oxigen suficient, iar bolnavii cronici sunt condamnați la grea suferință și chiar moarte pentru că li se refuză internarea sau riscă să se infecteze în spital! Haosul administrativ generat de incompetența managerului Spitalului Clinic Județean de Urgență a curmat prea multe vieți, care ar fi putut fi salvate. Iar vina este în totalitate a dumneavoastră!

Sunt deja patru luni de când am făcut publice abuzurile și ilegalitățile comise pentru numirea managerului Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu și am cerut demisia de onoare a președintei Consiliului Județean, Daniela Cîmpean, cea care a orchestrat simulacrul de concurs în urma căruia Liliana Coldea a ajuns să conducă Spitalul. Chiar Direcția de Control și Integritate a Ministerului Sănătății condus de Nelu Tătaru a constatat că toată procedura a fost nelegală.

Doamna Cîmpean, când am protestat împotriva acestui abuz și am cerut demisia managerului Coldea și am atacat în instanță actul de numire în funcție, v-ați făcut scut în fața ei, ați apărat-o public și ați ieșit, umăr la umăr, cu ea, în curtea spitalului, în conferințe de presă.

Ați uitat, doamna Turcan, doamna Câmpean, că, imediat după ce ați pus-o în funcție, ați schimbat organigrama Spitalului, prin votul consilierilor județeni PNL, astfel încât serviciul de achiziții publice să fie în directa subordine a doamnei manager Liliana Coldea? Cu ce scop? Ca să aveți acces direct și neîngrădit la banii care vor intra în conturile spitalului?

Ați ignorat toate demersurile noastre legitime. Din nefericire, „a fost nevoie să moară oameni”, mult prea mulți oameni, ca să vă treziți la realitate, doamna Turcan, și să cereți, în ultimul ceas, demisia Lilianei Coldea, în tandem cu eternul director al DSP Sibiu, Gabriel Budescu (reprezentant de frunte al vechiului PDL, metamorfozat în noul PNL). L-ați demis pe subprefect, protejându-l pe prefectul Mircea Crețu, cel ce punea la colț medicul care atenționa, de acum două săptămâni, că situația din spital este gravă. Ca președinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, prefectul este unul dintre artizanii dezastrului medical care a plasat Sibiul pe locul I la numărul de bolnavi și de morți COVID.

Probabil că nici acum nu ați fi recurs la demiteri dacă nu ar fi explodat opinia publică, revoltată de numărul mare de vieți pierdute, victime ale incompetenței celor aflați în fruntea instituțiilor responsabile cu gestionarea pandemiei.

Adevărații vinovați pentru managementul defectuos care a dus la moartea  sibienilor sunteți dumneavoastră, Raluca Turcan și Daniela Cîmpean, cele care ați dirijat și girat numirea în funcții a tuturor incompetenților cu carnet de partid PNL.

Doamnelor Turcan și Cîmpean, trebuie să vă asumați responsabilitatea și să nu mai încercați să găsiți alți vinovați. Trebuie să plecați la pachet, împreună cu toată gașca de impostori puși în funcții de conducere, care au dus Sibiul în pragul dezastrului și au ajuns să ne decidă chiar soarta.

Doamna Turcan, n-ar trebui să dormiți deloc bine, dacă ați mai avea un dram de conștiință!

Dragi sibieni, aveți ocazia să le dați o lecție usturătoare, la vot, acestor incompetenți!

Deși ne-am exprimat public că alegerile parlamentare nu trebuie organizate în 6 decembrie, în plină pandemie, liberalii se grăbesc să pună mâna pe toată puterea – legislativă și executivă. Cu orice preț, chiar cu prețul vieții oamenilor cărora le cer votul.

În 6 decembrie, votați PSD Sibiu pentru Parlamentul României! Alegeți o echipă nouă, tânără, de oameni competenți și cu dragoste de oameni. Lista pentru Senat este deschisă de cunoscutul medic Cotizo Draia, care salvează vieți în Urgența Spitalului Județean. Pe locul I la Camera Deputaților se află Bogdan Trif, ministrul care a făcut din Turism o prioritate națională.

Bogdan Trif,

Președintele Organizației Județene PSD Sibiu

Comandat de Partidul Social Democrat din România – Organizația Județeană Sibiu, Publicat de Mesagerul de Sibiu SRL, C.U.I. mandatar financiar coordonator: 11200020

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*