Dosar penal pentru consilierul local care le-a cerut socoteală polițiștilor!

Consilierul local care a ajuns vedetă la știrile naționale, după ce a cerut într-o ședință ca Poliția să-și anunțe raziile, a intrat în bucluc.

În această dimineață, Ioan Popica a fost oprit de polițiștii din Cisnădie, în timp ce se afla la volanul unui autoturism neînmatriculat, potrivit unor surse. El este, acum, cercetat penal.

„În jurul orei 8.00, în localitatea Cisnădie, pe strada Cindrelul, polițiștii au depistat un conducător auto în vârstă de 50 de ani, din comuna Sadu, aflat la volanul unui autovehicul a cărui autorizație de circulaie era expirată din data de 16 octombrie. Pe numele șoferului a fost întocmit dosar penal de cercetare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicu neînmatriculat”, a declarat agentul șef adjunct Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Ioan Popica este consilier local PMP în comuna Sadu. La începutul acestei luni, el a provocat stupoare și a fost ținta unui val de ironii, după ce a solicitat, într-o ședință de Consiliu, ca Poliția să-și anunțe raziile în comună. „Să ne spună de câte ori vine, ce caută, când vine pe raza comunei Sadu. Exact așa cum se spune la radio, radarele de pe raza județului Sibiu le puteți găsi la Boița, DN 1, cutare, cutare, în așa fel încât să nu mai vină ăștia să dea amenzi la oameni”, spunea Popica.

Pe pagina lui de socializare, Ioan Popica a postat o fotografie cu maşina despre care se spune că ar fi neînmatriculată, cu următorul mesaj: „Mașina este înmatriculată din fericire și tot timpul a fost în regulă!”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*