Două pahare cu vin fiert pe zi, sănătate curată. Ajută și la reducerea riscului de cancer pulmonar. Cine trebuie să-l evite

Specialiștii au constatat că persoanele care consumă mai mult de două pahare cu vin fiert într-o zi contractează cu 44% mai puține răceli.

„În timp ce prea mult alcool poate dăuna organismului, cercetătorii sugerează că 1-2 pahare de vin roşu pe zi pot, de fapt, să aducă beneficii”, spune Marina Grigore, specialist în apifitoterapie – tratamentul unor afecțiuni cu plante și produse apicole.

Vinul fiert oferă un nivel ridicat de energie, îmbunătățește digestia și stimulează apetitul, dar ajută și la reducerea riscului de cancer pulmonar. Potrivit studiilor realizate de oamenii de știință, riscul de a face această teribilă maladie este mai mic 13 procente în cazul consumului de vin fiert, în cantitățile indicate, scriu cei de la Jurnalul.ro.

Băut în cantități moderate, vinul roșu se transformă în leac natural. Iarna, consumat fiert, acționează eficient împotriva răcelilor datorită resveratrolului, o substanță care are proprietăţi inflamatorii. Cercetătorii europeni au descoperit că cei care consumă două pahare de vin roșu pe zi manifestă cu 44% mai puţine răceli decât cei care nu o fac.

Continuarea AICI:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*