Două profesoare din cadrul AFT la “English Teaching and Testing Conference” din Bruxelles

Două profesoare ale Academiei Forțelor Terestre ”Nicolae Bălcescu” din Sibiu au participat la conferința internațională “English Teaching and Testing Conference”, organizată în cadrul programului de mobilități Erasmus+.

Foto: Academia Forțelor Terestre ”Nicolae Bălcescu”  Sibiu
Prof. Oana Bușe și prof. Andreea Prioteasa, cadre didactice în cadrul Centrului de limbi străine al Statului Major al Forțelor Terestre din compunerea Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Balcescu” din Sibiu, au participat, în perioada 20-24 martie, la conferința internațională “English Teaching and Testing Conference”, organizată în cadrul programului de mobilități Erasmus+, de către Royal Military Academy din Bruxelles, Belgia.
La activitate au fost prezenți profesori de limba engleză din instituții universitare militare și specialiști în testarea competenței lingvistice la limba engleză, conform STANAG 6001, din Franța, Germania, Italia, Marea Britanie, Danemarca, Polonia, Bulgaria, Finlanda și Belgia.
Scopul acestei conferințe a fost de a crea participanților o viziune unitară cu privire la evaluarea competențelor lingvistice, printr-un schimb de bune practici, metode, abordări și strategii actuale de predare și testare în domeniul limbii engleze în context academic militar.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*