Două zile de concerte cu trupe locale și workshop-uri

După ediția a III-a a festivalului, care a avut loc în urmă cu două săptămâni, Platforma SIBIU SOUNDS își continuă misiunea de a aduce în atenție muzica locală și propune un nou context prin care fanii trupelor din Sibiu pot asculta live artiștii preferați.

Vineri și sâmbătă, 2 și 3 octombrie 2020, Sibiu Sounds organizează două zile de concerte cu trupe sibiene care își cântă muzica originală. În prima seară, Sergiu, Revolver și Antract vor susține concerte live la Joyme Pub, iar în cea de-a doua seară evenimentele continuă cu o serie de show-uri susținute de Elven Bird, Onenightstand și Suburbia11, în aceeași locație.

 

 

„Am reușit și în acest an să organizăm evenimente și activități prin care am putut aduce în fața sibienilor câteva dintre trupele care își cântă muzica proprie. Datorită numărului limitat de ore și spectatori pentru un concert, nu am putut implica toate trupele sibiene în proiectele noastre, dar vom încerca prin platforma Sibiu Sounds să organizăm în continuare concerte pe parcursul anului și să le sprijinim prin promovare“, declară Ilie “Manole” Vlad, Președinte al Asociației Culturale S.ART.

În contextul în care Sibiul are peste douăzeci de trupe care își cântă muzica proprie, unul dintre proiectele cele mai importante ale platformei Sibiu Sounds este producerea anuală a unei compilații muzicale cu cele mai noi piese originale ale acestora. Anul acesta s-a lansat a III-a ediție a CD-ului SIBIU SOUNDS “TOGETHER”, album care include 17 compoziții proprii ale unora dintre cei mai importanți artiști locali. CD-ul poate fi găsit în centrele de informare turistică din oraș.

În completarea show-urilor live, în 3 octombrie 2020 va fi organizat și un workshop de muzică dedicat artiștilor, care îl are invitat special pe Nelu Brîndușan, Founder & Editor in Chief Maximum Rock România.

Informații suplimentare sunt disponibile pe pagina de Facebook SibiuSounds și pe site-ul www.sibiusounds.ro

Proiectul este cofinanțat de Asociația Fondului Cultural Național.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*