Drum județean BLOCAT din cauza căderilor de pietre. Circulația este deviată pe o rută alternativă | VIDEO și FOTO

ACTUALIZARE: Circulația pe DJ 106 E a fost reluată parțial în jurul orei 18, iar lucrările de deblocare a drumului vor continua.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Drumul județean 106 E între satele Rod și Tilișca este blocat total, din cauza caderilor de piatră pe carosabil.

Prefectul Adela Muntean, în calitate de președinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, coordonează, din teren, acțiunea de deblocare a drumului. Echipajele societății Drumuri și Poduri SA acționează cu mai multe utilaje pentru îndepărtarea stâncilor de pe șosea. La fața locului se află și președinții comitetelor locale pentru situații de urgență, respectiv primarii din Săliște și Tilișca. „Preconizăm că drumul va fi deblocat în jurul orei 17,00”, a declarat Adela Muntean.

Circulația spre Poiana Sibiului și Jina și mai departe spre Transalpina este deviată pe DN 1, prin Dobârca, informează Poliția județeană.

Pe celelalte drumuri din județ se circulă destul de bine, la această oră, chiar dacă pe alocuri carosabilul este umed, potrivit societății Drumuri și Poduri S.A. Sibiu. Pe DJ 106A, pe sensul de urcare dinspre Vălari și Păltiniș, zăpada a fost viscolită și drumarii acționează cu trei utilaje.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*