Drum județean modernizat pe bucăți

Consiliul Județean Sibiu caută constructori pentru modernizarea drumului județean 107 B Păuca – Alămor – Mândra – Slimnic.

Contractul se ridică la peste 70 milioane de lei.

Până la sfârșitul anului viitor, antreprenorul desemnat va moderniza peste 35 km din această șosea. A fost demarată procedura de achiziție publică pentru execuția lucrărilor la obiectivul de investiții „Reabilitare și modernizare DJ 107 B Păuca-Slimnic”. Modernizarea acestui drum județean se realizează cu ajutorul fondurilor guvernamentale obținute de Consiliul Județean prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), valoarea totală a contractului de finanțare fiind de 95.545.543 lei cu TVA.

Întrucât lungimea drumului care urmează să fie modernizat este una considerabilă, iar conform contractului de finanțare termenul de finalizare a lucrărilor este 31 decembrie 2020, conducerea Consiliului Județean a apelat la soluția împărțirii drumului pe trei tronsoane, astfel încât execuția lucrărilor să se realizeze mai rapid.

Valoarea estimată a lucrărilor de execuție este de 70.454.366,58 lei fără TVA, durata execuției fiind cuprinsă între 12 și 16 luni. Termenul limită de depunere a ofertelor în SEAP este 8 aprilie.


Cosmin PAL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*