Drumuri și Poduri SA continuă lucrările de întreținere a drumurilor județene

În această perioadă Drumuri și Poduri SA Sibiu execută lucrări în cadrul Programului anual de reparații și întreținere a drumurilor județene, finanțat de Consiliul Judetean Sibiu .

În săptămâna care a trecut s-au realizat lucrări de săpare șanturi de pământ (mecanizat) pe DJ 106 intersecție Benești – Alțâna și s-a finalizat lucrarea pe DJ 143 B DN – Rusciori.

S-au executat lucrări de montare parapet metalic rutier nou pe DJ 106 A Sibiu – Păltiniș și DJ 104 D Retiș (la podețe), precum și lucrări de demontare panouri parazăpezi pe DJ 106 A Sibiu – Păltiniș.

De asemenea, s-au executat lucrări de plombare cu sort și emulsie pe DJ 105 E Chirpăr – Ilimbav, lucrări de curătare a platformei drumului (mecanizat) pe DJ 106 Agnita – limita Marpod, DJ 105 Agnita – Merghindeal – limita județ Brasov și DJ 106 G intre Ludoș – Apoldu de Jos.

Drumarii societății au curățat rigolele betonate pe DJ 106 J Gura Râului – int. DJ 106 A și au înlocuit podina de uzură a podurilor de lemn pe DJ 104 D Retiș.

Totodată, au fost executate lucrări de pietruire executată manual pe DJ 106 Agnita – intersectie Marpod (la acostamente) și de montare indicatoare rutiere DJ 142 E Dumbrăveni – Alma.

În această săptămâna, drumarii vor executa lucrări de plombări cu sort și emulsie, de curățare a rigolelor și defrișări, vor demonta panouri parazăpezi și vor continua lucrările de săpare a șanțurilor de pământ (mecanizat). Totodata vor executa marcaje rutiere și vor monta indicatoare rutiere.

LUCRĂRI PENTRU PERIOADA 02.05.2022 – 06.05.2022

  • Plombări cu sort și emulsie DJ 104 F Săcădate, DJ 105 E Chirpăr – Ilimbav, DJ 106 G între Ludoș – Apoldu de Jos
  • Curățat rigole și defrișări DJ 105 G Sadu – Râu Sadului
  • Demontat panouri parazăpezi DJ 106 A Sibiu – Păltiniș
  • Curățat rigolă betonată DJ 106 A Sibiu – Păltiniș
  • Execuție șanț de pământ (mecanizat) DJ 106 intersecție Benești – Alțâna
  • Execuție marcaje rutiere DJ 106 Agnita – Sibiu
  • Montat indicatoare rutiere DJ 142 E Dârlos – Dumbrăveni

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*