Duel aprins cu liderul Rapid

Măgura Cisnădie a cedat pe teren propriu, 26-32 (13-16) în fața liderului CS Rapid București, în cadrul etapei a 17-a a Ligii Florilor la handbal feminin.

foto: facebook/Măgura Cisnădie

Elevele lui Alexandru Weber au avut o prestație foarte bună sâmbătă, în Sala Polivalentă din Cisnădie. Au ținut pasul cu liderul Rapid pe aproape întreaga durată a partidei, fiind foarte aproape de o victorie. Din păcate, jocul a fost decis de o perioadă mai bună a rapidistelor în chiar ultimele 10 minute, în minutul 48 scorul fiind egal, 23-23.

În cele din urmă s-a încheiat 26-32, însă echipa noastră a arătat din nou bine, arătând că e capabilă să lupte de la egal la egal cu orice echipă din Liga Florilor.

Măgura Cisnădie: Neagu 9 goluri (din 11 aruncări), Bardac și Gariaeva câte 5 goluri, Blazevic 3, Tătar 2, Băcăoanu și Marin câte 1.

Pentru Rapid au înscris: Eliza Buceschi 8 goluri (din 16 aruncări), Alicia Fraga Fernandez 6 goluri, Sorina Tîrcă 5 goluri, Badea și Serrador Hernandez câte 4, Korsos 3, Popa și Constantinescu câte 1. Gabriela Perianu, de la Rapid, a fost cea mai eliminată jucătoare de pe teren, 3 abateri în actul secund.

În urma acestui rezultat, Măgura Cisnădie rămâne cu 33 de puncte, pe 5 în clasament, la un punct în spatele SCM Râmnicu Vâlcea, echipă pe care o vom întâlni chiar miercuri 16 martie, de la ora 18, în deplasare.

Clasamentul la zi

sursa: FRH

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*