Dumitru Budrala, Premiu de Excelență la Gala ”Oamenii Timpului” pentru Astra Film Festival 2016

Dumitru Budrala, regizor și director fondator Astra Film Sibiu, este unul dintre laureații celei de-a III-a ediții a Galei ”Oamenii Timpului” care s-a desfășurat sâmbătă, 17 decembrie 2016, la Iași, în Sala Mare a Teatrului Național ”Vasile Alecsandri” și a fost transmisă live pe Realitatea TV și Radio România Cultural.

Campania „Oamenii Timpului“ își propune identificarea, promovarea și premierea publică a unor personalități care contribuie decisiv la dezvoltarea culturală și instituțională a spațiului public național sau internațional.

Excelenţă în industria cinmatografică

Cu eforturi uriașe, fiecare ediție a Astra Film Festival a reușit să atingă standarde de excelență, devenind un eveniment de înaltă ținută și de referință în industria cinematografică internațională. Ediția din 2016 s-a bucurat de un succes fenomenal pentru că a avut viziune și curaj și un public entuziast. Astra Film Festival este un exercițiu comun, în care filmele sunt pretextul care creează un spațiu unic în România și în lume, de reflecție și dialog între oameni.

Festival unic

”Acest premiu mă onorează pentru că este un semn al recunoașterii și aprecierii pentru munca depusă de-a lungul a mai bine de două decenii. Fiecare ediție aduce plus valoare festivalului și în fiecare an încercăm nu doar să păstrăm ritmul, dar și să ridicăm ștacheta, un lucru absolut necesar pentru a putea continua ideea inițială a festivalului, aceea de a fi o platformă de cinema sincronizată cu ceea ce se întâmplă în lume în materie de producție de film. Festivalul a crescut enorm în ultimii ani, asta se reflectă în calitatea programelor, selecția de filme tot mai bună, numărul record de filme înscrise în fiecare an și în apetitul publicului pentru acest gen de cinema. AFF Sibiu este un loc viu pentru vizionarea de film, cu o atmosferă efervescentă care transformă orașul în destinație pentru zeci de mii de regizori și cinefili de toate vârstele”, a declarat Dumitru Budrala.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*