Dumitru Budrala, propus Cetățean de Onoare al Municipiului Sibiu de către consilierii locali ai PNL

Consilierii locali PNL vor iniția luna aceasta un proiect de hotărâre privind acordarea titlului de Cetățean de Onoare al municipiului Sibiu cunoscutului om de film Dumitru Budrala, fondatorul ASTRA FILM, regizor, producător, doctor în antropologie vizuală.

Foto: Facebook Liberalii Sibieni

”Dumitru Budrală face neîncetat, de zeci de ani, dovada atașamentului său pentru Sibiu și pentru oamenii care trăiesc aici. Merită din plin titlul de Cetățean de Onoare! Îi felicit pe colegii mei din Grupul de consilieri PNL pentru demers și pe Corina Dancila pentru inițiativă!”, spune Adrian Bibu, liderul de grup al consilierilor locali PNL Sibiu.

ASTRA Film Festival (AFF) împlinește anul acesta 30 de ani de la prima sa ediție, cea din 1993. Devenit unul dintre marile evenimente ale cinematografiei europene, ASTRA Film a adus beneficii extraordinare comunității sibiene, iar gestul nostru vine ca o recunoaștere firească a tuturor acestora.

Dumitru Budrala este cel care a imaginat AFF, este omul căruia i se datorează creșterea si calitatea de astăzi a festivalului, dar si reușita misiunilor ambițioase pe care festivalul si le-a asumat (Astra Film Junior, Doc School, Romania Open si foarte multe altele). Dumitru Budrala are alături o echipa pentru performanțele căreia merită, de asemenea, aprecieri.

”Pentru noi, în realitate, Dumitru Budrala este deja Cetățean de Onoare al Sibiului. Anul acesta reprezintă doar un bun moment ca el sa primească și oficial acest titlu”, transmit consilierii locali PNL.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*