După ce pe 10 august au bătut manifestanții la București, jandarmii au golit un hotel de pe litoral pentru a se distra

Cupa Jandarmeriei la fotbal pe plajă, ediția 2018, a fost organizată de Asociația Internațională a Polițiștilor – Secția Română între 5 și 9 septembrie, la Jupiter.

Participă 1.200 de jandarmi, polițiști și membrii familiilor și e ocazie de a scăpa de stresul acuzelor publice în urma violențelor de la mitingul din Piața Victoriei.

Îi găzduiesc două hoteluri: California și Delta, care aparțin acelorași proprietari.

HOTELUL UNDE S-A FILMAT ”VARA ISPITELOR”

California este fostul Hotel Granat de pe vremea lui Ceaușescu, din Cap Aurora, parte a unuia dintre ultimele complexuri de amploare ale litoralului, edificate în comunism.
Apoi, Hotel California și-a tot schimbat acționarul.
Cumpărat de Adrian Sârbu în 2001, a fost locul unde s-a filmat în urmă cu 15 ani ”Vara Ispitelor”, primul reality-show din România.
Din 2015, noul proprietar este omul de afaceri Nelu Mirea împreună cu soția. Ei dețin și ”California”, și ”Delta”.
Nelu Mirea este asociat în firma Alliance Qwest Company SA cu Nicușor Constantinescu și Radu Mazăre, conform termene.ro.

1.200 DE JANDARMI, POLIȚIȘTI ȘI OFIȚERI DE LA PENITENCIARE

Cupa Jandarmeriei la fotbal pe plajă a fost un succes.
Atât de mare încât, potrivit lui Cătălin Bălteanu, jandarm activ și vicele Asociației Internaționale a Polițiștilor – Secția Română, s-au adunat mai multe cadre decât oricând până acum.
”Au fost 1.000 de adulți și 200 de copii. Asta e și ideea, să ne cunoaștem mai bine, să formăm legături între noi. Vrem ca oamenii să se relaxeze și să facă și sport. Și, în același timp, nu au fost doar jandarmi. Au fost și alți angajați din subordinea M.A.I., din Poliție, de la Administrația Penitenciarelor”, spune Bălteanu.
Bălteanu este ofițer specialist principal II la Inspectoratul General al Jandarmeriei, cu un venit net declarat de 1.000 de euro pe lună.

ÎȘI LUASERĂ BILETE DE ANUL TRECUT, DAR AU FOST MUTAȚI!

Succesul Cupei Jandarmeriei la fotbal pe plajă a însemnat depărtarea de plajă pentru alți turiști.
Unii își luaseră bilete la Hotel California încă de anul trecut.
”Pe 29 decembrie 2017 am achiziționat prin agenția Litoralulromânesc.ro un sejur de 9 nopți cu demipensiune la Hotel California în valoare de 2.500 lei pentru 2 adulți și un copil”, povestește Mirela Stoica pentru Libertatea.
”Când am ajuns pe litoral, pe 1 septembrie, am fost refuzați la cazare la Hotel California!”, spune femeia.
”Am fost preluați de o doamnă de la Hotelul Delta, care nu s-a prezentat, explicându-ne că din cauza cazării unui grup mare de turiști am fost mutați la Hotel Iris, care nu s-a dovedit a fi de aceeași categorie. Având doi copii, am dorit să stăm la Hotel California pentru că este aproape de plajă și are piscină. În schimb, Hotelul Iris nu are piscină și este departe de plajă și ne-a fost repartizată o cameră la etajul al doilea, fără balcon și extrem de mica”.

Continuarea pe Mesagerul de Alba.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*