După Voluntari, urmează Dinamo!

De pe poziția a 11-a, CSU Sibiu își întâlnește sâmbătă, de la ora 18, în deplasare, vecina de clasament Dinamo București (locul 12), în ceea ce altădată era marele derbi al Ligii Naționale de baschet masculin.

foto: facebook/CSU Sibiu

Echipa sibiană merge cu capul sus în Capitală, după ce a spart gheața cu CSO Voluntari, duminică, în runda a 5-a a LNBM. În Sala Transilvania, în meci cu public pentru ultima dată în următoarele 30 de zile, elevii lui Dan Fleșeriu și-au canalizat toate energiile spre prima victorie din acest sezon,  86-83 (43-45).

Suferinzi în apărare

Dinamo vine după o înfrângere și un start ratat de sezon, înregistrând 4 eșecuri (61-77, cu CSM Oradea; 81-84, cu CSO Voluntari; 83-87, cu SCM Timișoara și 60-82, runda trecută, cu U-BT Cluj-Napoca) și o singura victorie, 94-91, cu CS Municipal Târgu Jiu.

În aceste condiții, elevii lui Dan Fleșeriu ar putea avea „o pâine de mâncat“. Practic, cine se va apăra mai bine, va câștiga meciul, în condițiile în care ambele echipe au avut o apărare „șvaițer“ în start de sezon, cu peste 80 de puncte în medie încasate pe meci.

Succes de moral

Duminică, în Sala Transilvania, CSU Sibiu a lăsat senzația că a depășit momentul greu. În fața a puțini spectatori care au trecut de filtrul pandemiei, au stat „în joc“ de la un capăt la celălalt al meciului, cu o echipă CSO Voluntari greu de învins în ultimele sezoane. Mai mult, au reușit în sfârșit să găsească liniștea și puterea de a forța decisiv în ultimele secunde, pentru un succes de moral. Cele 2 echipe au mers cap la cap, cu mici excepții, pe aproape întreaga durată. Cu 9 secunde înainte de final, aveam avans de doar 3 puncte, 86-83, iar mingea era la oaspeți. Din fericire, CSO Voluntari și-a pierdut capul, a ratat fără aruncare atacul, declanșând o imensă bucurie în tabăra noastră.

Miercuri, acasă cu Tg. Jiu

După partida de sâmbătă din Sala Dinamo, elevii lui Dan Fleșeriu se întorc în Sala Transilvania, pentru runda a 7-a a LNBM, cu meci programat miercuri 3 noiembrie, de la ora 18, în compania CS Municipal Târgu Jiu.

Bilete virtuale

Din cauza pandemiei, meciurile se desfășoară de luni 25 octombrie, pentru minim 30 de zile, fără public. În aceste condiții, CSU Sibiu caută noi soluții de finanțare și, ca urmare, scoate la vânzare bilete virtuale. „Dragi suporteri! Știm deja că iubirea voastră față de echipă nu are limite, iar din acest motiv, la sugestia voastră, am decis să punem la vânzare bilete virtuale pentru meciurile care se vor desfășura fără spectatori (sperăm să fie doar aceste 30 de zile). Prețul unui bilet va fi de 5 lei, însă valoarea lui reală este infinită știind că avem toată susținerea voastră. Biletele se pot achiziționa de pe www.bilete.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*