E OFICIAL! Masca redevine OBLIGATORIE PESTE TOT / Toți elevii intră în vacanță timp de două săptămâni

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat miercuri, 20 octombrie, că începând de luni masca devine obligatorie și în spațiile deschise.

Potrivit președintelui Klaus Iohannis, masca redevine obligatorie în spațiile dechise începând cu ziua de luni, 25 octombrie.

Tot de luni, elevii intră în vacanță timp de două săptămâni.

„La noi în România s-a declanșat o adevărată catastrofă. Dacă vreți să terminăm cu pandemia, să nu ajungeți la spital și ATI, vaccinați-vă. Nu îi credeți pe cei care spun că pățiți ceva. Dacă vă vaccinați, scăpați de boală. Până când vă convingeți să vă vaccinați, e nevoie de restricții”, a transmis Klaus Iohannis după ședința cu premierul interimar Florin Cîțu și mai mulț oficiali din domeniul sănătății.

Vor fi restricții începând de luni, guvernul stabilind vineri măsurile. Va fi restricționată circulația noaptea, excepție făcând cei vaccinați. La majoritatea activităților, accesul va fi permis doar cu certificatul verde.

„Este regretabil, dar trebuie să instituim restricții, care vor intra în vigoare de luni. Guvernul va hotărî în cel mai scurt timp, vineri, ce restricții intră în vigoare. Vreau să dau doar câteva exemple, va fi restricționată circulația noaptea, excepție făcând cei vaccinați și cei cu legitimația de serviciu, În timpul zilei, la majoritatea activităților, accesul va fi permis doar cu certificatul verde. Aceste lucruri se vor îmbunătăți pe măsură ce lumea înțelege să se vaccineze. Până atunci vă doresc tuturor multă sănătate”, a încheiat Klaus Iohannis.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*