Ecograf nou la Spitalul Militar de Urgență

Laboratorul Radiologie și Imagistică Medicală al Spitalului Militar de Urgență „dr. Alexandru Augustin” din Sibiu are în dotare un nou computer tomograf, de tip ARIETTA 850.

Ecograful ARIETTA 850 reprezintă următoarea evoluție în ultrasonografie, concepută pentru așteptări mari.

Printre aplicațiile noului computer tomograf se pot aminti:

Real-time Virtual Sonography (RVS) îmbină imaginea ecografică cu imaginile CT, IRM sau cu ecografiile anterioare, Real-time Tissue Elastography (RTE) afișează o hartă de culoare a rigidității relative a țesuturilor în timp real ce aduce valoare diagnostică în examinările de sân, tiroidă, prostată și ficat, Shear Wave Measurement (SWM) oferă o evaluare a rigidității țesutului, Attenuation Measurement (ATT) permite evaluarea steatozei hepatice, Combi-Elasto permite evaluarea neinvazivă a fibrozei hepatice.

„Echipa Laboratorului radiologie și imagistică medicală de la Spitalul Militar de Urgență ”Dr. Alexandru Augustin” din Sibiu se asigură în permanență că pacienții beneficiază de investigații imagistice la standarde înalte: ecografie, radiologie digitală, CT și IRM.

Ca răspuns la așteptările din ce în ce mai mari ale imagisticii medicale, echipamentele de diagnosticare evoluează continuu.

Ziua Internațională a Radiologiei, marcată astăzi, 8 noiembrie, este dedicată lor și tuturor profesioniștilor din domeniu!

La Mulți Ani!” au transmis reprezentanții Spitalului Militar de Urgență din Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*