Ecologizare pe Valea Sadului

Pentru a marca Ziua Națională a Muntelui, azi, 10 septembrie, începând cu ora 10.00, va avea loc o acțiune de ecologizare pe Valea Sadului.

Acest eveniment este organizat de Primăria comunei Sadu în parteneriat cu Agenția Națională a Zonei Montane – Oficiul de Dezvoltare Montană din județul Sibiu. Pentru acțiune ade ecologizare, s-au alăturat ca parteneri Consiliul Județean Sibiu și Adi ECO Sibiu, Școala „Samuil Micu“, Asociația Club Sportiv BLACK RYDERS, SC Soma SRL, Ocolul Silvic Valea Sadului.

Zi specială

Ziua Națională a Muntelui este sărbătorită în fiecare an prin manifestări speciale, conferințe, seminarii, expoziții, schimburi de experiență, loturi demonstrative, mese rotunde, organizate de instituțiile publice și alți parteneri din localitățile montane, pentru conștientizarea importanței zonelor montane, pentru dezvoltarea economică, socială și culturală a țării.

Ziua Națională a Muntelui marchează data tradițională a încheierii pășunatului anual în Carpații României.

„Ca iubitori ai muntelui, vă invităm să vă alăturați acestei acțiuni și vă rugăm ca în măsura posibilităților, să veniți echipați corespunzător, într-o ținută potrivită acțiunii și prognozei meteo. Pentru cei care doresc să se participe la această acțiune, întâlnirea va fi la ora 10.00, în Piața centrală a comunei Sadu. Vă așteptăm într-un număr cât mai mare!“, transmite Valentin Ivan, primarul comunei Sadu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*