Efectul „Colectiv”: ISU a închis Casa de Cultură a Sindicatelor Sibiu

Vineri, 13 noiembrie, s-a dovedit o zi cu ghinion pentru mulți organizatori de evenimente din Sibiu.

Casa de Cultură a Sindicatelor Sibiu a transmis vineri către Casa de Cultură a municipiului Sibiu, Teatrul de Balet Sibiu, dar şi către ceilalţi operatori culturali din sistemul public şi privat, care desfăşoară activităţi culturale în incinta locaţiei de spectacole mai sus menţionate, o informare cu privire la suspendarea activităţii CCS Sibiu, urmare a controlului efectuat în aceeași zi de către ISU Sibiu.

« Către Casa de Cultură a Municipiului Sibiu
Prin prezenta, vă informez că s-a oprit funcţionarea Casei de Cultură a Sindicatelor Sibiu, în urma controlului efectuat de ISU în data de 13.11.2015, până la rezolvarea neregulilor constatate.
Cauza :
–       Neechiparea cu instalaţii de detecţie, semnalizare şi avertizare a incendiului în concordanţă cu valoarea de referinţă – conform art. 3, alin (1) din HG 915/03.11.2015.
Cu respect,
Director
Marius Vingerzan »

Programul Teatrului de Balet Sibiu (TBS) rămâne neschimbat, iar spectacolele vor avea loc într-o nouă locaţie, a dat asigurări Mihai Zugravu, PR & Project Manager TBS.

„Urmare a informării primite astăzi din partea CCS Sibiu cu privire la suspendarea activităţii, Teatrul de Balet Sibiu, care în lipsa unei săli proprii de spectacole şi repetiţii îşi desfăşura activitatea în incinta CCS Sibiu, a început demersurile pentru identificarea unei alte locaţii de spectacole şi repetiţii. Programul de spectacole al Teatrului de Balet Sibiu va rămâne neschimbat. Toate spectacolele organizate de Teatrul de Balet Sibiu şi Casa de Cultură a municipiului Sibiu vor fi mutate într-o nouă locaţie ce va fi comunicată ulterior. Toate biletele vândute pentru spectacolele de balet şi evenimentele organizate de Casa de Cultură a municipiului Sibiu îşi păstrează valabilitatea”, a menționat Zugravu.

 

One Comment

  1. Danita Gheorghe says:

    Orce masura care duce efectiv la eliminarea riscurilor la incendii este salutara ar trebui sa-i constientizam pe cei care ignora minimum de risc la incendiu .

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*