Elevii de la Liceul Tehnologic Henri Coandă, pe podium la Concursul Național ”Știu și aplic”

Elevii Liceului Tehnologic „Henri Coandă” Sibiu au participat la Iași, în perioada 13-15 mai, la Concursul Național ”Știu și aplic” – Securitatea și sănătatea în muncă se deprinde de pe băncile școlii – faza națională.

La concurs au participat elevii câștigători ai fazei județene a concursului, organizat de Inspectoratul Școlar Județean și Inspectoratul Teritorial de Muncă.

La concursul de la Iași, elevii din ciclul inferior al liceului (clasele a IX-a și a X-a) au obținut premiul III, iar cei din ciclul superior (clasele a XI-a și a XII-a) au obținut Premiul Special.

După cum ne-a declarat Directorul Liceului Tehnologic Henri Coandă, prof. Florina Dumitrescu, anul acesta concursul a adus și o premieră, în sensul că proba scrisă nu s-a mai susținut în mod clasic ca până acum, ci pe o platformă electronică.

Elevii liceului au prin curricula școlii noțiuni teoretice pentru probele scrise ale concursului Știu și Aplic, dar pentru probele practice au trebuit să facă o pregătire suplimentară cu profesorii școlii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*