Elevii de la şcolile din Pelişor şi Caşolţ reiau cursurile online

Elevii de la şcolile din Pelişor şi Caşolţ reiau cursurile online, începând de vineri, din cauza creşterii ratei de incidenţă cumulată a cazurilor de COVID-19 din cele două localităţi, a anunţat Instituţia Prefectului Sibiu.

„Astăzi (…) a avut loc şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, în care adoptat Hotărârea nr. 6, privind aprobarea schimbării scenariului, în cazul unor unităţi de învăţământ, mai exact începând cu data de 12 februarie 2021, se modifică scenariul de funcţionare în următoarele unităţi de învăţământ ca urmare a creşterii ratei de incidenţă cumulată, peste pragul de 3 la 1000 de locuitori după cum urmează: Şcoala Primară Pelişor trece din scenariul 1 în scenariul 3; Şcoala Gimnazială Caşolţ trece din scenariul 2 în scenariul 3”, se precizează într-un comunicat al Instituţiei Prefectului.

Potrivit sursei citate, în judeţul Sibiu, de la debutul pandemiei şi până în prezent au fost confirmate pozitiv, în urma testării SARS-CoV-2, 19.014 de persoane, dintre care 73 în ultimele 24 de ore. De asemenea, au fost vindecate 13.703 de persoane, iar 683 au decedat (două în ultimele 24 de ore).

La ora 8,00 erau spitalizate 149 de persoane, dintre care la ATI 21 adulţi. La nivelul judeţului Sibiu s-au efectuat 561 de teste în ultimele 24 de ore. Agerpres

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*