Elevii de la școlile „Ioan Slavici” și „Regele Ferdinand”, în vizită la Jandarmerie

Peste 150 de elevi ai școlilor gimnaziale “Ioan Slavici” și “Regele Ferdinand” din municipiul Sibiu au vizitat, astăzi, Inspectoratul Județean de Jandarmi Sibiu, în cadrul programului „Școala Altfel – Să știi mai multe, să fii mai bun!”.

Seria activităților a cuprins exerciții demonstrative cu câinii de serviciu, prezentarea materialelor și a tehnicii din dotarea structurilor de ordine și siguranță publică, precum și a celor montane, dar și plimbări cu ATV-ul.

„Copiii au fost foarte activi, receptivi și interesați de informațiile primite iar la final s-au arătat foarte încântați de plimbarea cu ATV-ul. Activitățile organizate în cadrul acestui program au scopul de a oferi copiilor care ne vizitează, oportunitatea de a cunoaște detalii cu privire la activitatea jandarmilor, tehnica și materialele din dotarea structurilor de ordine și siguranță publică, precum și a structurilor montane, însă nu în ultimul rând de a-i încuraja să adopte un comportament corect și civilizat în societate”, a precizat sublocotenentul Floriana Picioiu, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei sibiene.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*