Elevilor de la „Gheorghe Lazăr” le-a fost prezentată oferta Universității Lucian Blaga

Elevii  Colegiului Naţional „Gheorghe Lazăr” Sibiu împreună cu  prof. consilier școlar dr. Valeria Ecaterina Purcia, director CJRAE Sibiu și prof. Coroian Anamaria Cristina, CNGL Sibiu, au participat în data de 14. 04. 2022 la Târgul educațional (TeD ULBS), târg de consultanță educațională organizat de Centrul de Servicii Integrate pentru Studenti-SmartHub ULBS pentru Studenți SmartHub, atât pentru facultățile din ULBS, cât și pentru elevii de la liceele din Sibiu și din zonele învecinate.

Pe lângă cunoșterea ofertei educaționale, elevii au participat la prezentarea Facultății de Ştiinţe Agricole, Industrie Alimentară şi Protecţia Mediului, au intrat în posesia pliantelor de informare distribuite de  facultățile din Sibiu  și au avut posibilitatea de a cunoaște programele de studiu, burse – subvenții, număr de locuri alocate, cerințe specifice concursului de admitere, cazare în campusul ULBS

Elevii au astfel posibilitatea de a-și  putea alege realist și informat ruta profesională potrivită, de a-și elaborarea planului de carieră dorit. Acest eveniment  constituie o ocazie importantă prin care elevii pot fi sprijiniţi în a lua cele mai bune decizii cu privire la propriul parcurs socio-profesional.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*