Elon Musk vine în România și dă petrecere de Halloween la castelul lui Dracula! Miliardari și vedete de la Hollywood, invitați la Castelul Bran

Cel mai bogat om din lume, Elon Musk, vine în România ca să dea o petrecere de Halloween în Brașov.

Fondatorul Tesla a închiriat Castelul Bran și a invitat miliardari și vedete de la Hollywood, între care s-ar afla și Angelina Jolie, scrie Monitorul de Cluj.

Elon Musk vine în România ca să dea o petrecere de Halloween la „Castelul lui Dracula”. Cel mai bogat om din lume a închiriat Castelul Bran din Brașov pentru o petrecere privată cu miliardari și vedete de la Hollywood.

Informația, potrivit căreia Elon Musk vine în România ca să dea o petrecere la castel, a fost publicată inițial de mediaflux.ro, iar după câteva ore a fost confirmată pentru libertatea.ro, de către o sursă apropiată celor care organizează petrecerea.

Potrivit libertatea.ro, o parte dintre invitați au ajuns deja în România, iar Musk va ajunge abia duminică, în ziua în care va avea loc și petrecerea de Halloween la Castelul Bran.

Fondatorul Tesla a închiriat noaptea de duminică spre luni, când se sărbătorește Halloween, iar invitații, milardari și vedete de la Hollywood printre care s-ar număra și Angelina Jolie, vor merge la castel după ce se înserează pentru a nu fi văzuți.

La petrecerea organizată de Elon Musk la Castelul Bran au fost invitați actrița Angelina Jolie, cofondatorul Google Larry Page, fondatorul PayPal Peter Thiel, fondatorul Google Sergey Brin și alți magnați prieteni cu miliardarul, numiți și de mediaflux.ro.

Însă, între participanți s-ar număra și români care sunt prieteni cu invitații lui Elon Musk, cel mai bogat om din lume.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*