Energotehnica Sibiu aniversează 20 de ani de activitate

Compania sibiană Energotehnica a împlinit 20 de ani de activitate.

Conducerea societății va marca momentul printr-o festivitate care va avea loc mâine, la hotel Ramada, unde au fost invitați cei mai importanți parteneri și colaboratori, precum și oficialități locale.

Energotehnica SRL este unul dintre liderii naționali în domeniul energetic. Mândria este cu atât mai mare, cu cât firma este una cu capital sibian și reprezintă mediul de afaceri local. Asta demonstrează competitivitatea capitalului sibian.

„Am reușit de fiecare dată să dăm dovadă de profesionalism și seriozitate în respectarea termenilor contractuali. Acum, peste timp, avem satisfacţia de a oferi prin fiabilitatea şi tehnicitatea produselor, prin calitatea serviciilor prestate, afaceri avantajoase şi investiţii cu amortizări rapide”, a precizat Mircea Colceriu, directorul general al societății Energotehnica.

Principalul domeniu de activitate al societăţii se referă la lucrări de instalații electrice, mai exact execuţie, revizie, reparaţie, montaj şi încercări echipamente şi instalaţii electroenergetice de joasă, medie şi înaltă tensiune, sisteme de alarmare şi alertare în caz de incendiu şi sisteme de alarmare şi supraveghere împotriva efracţiei.

Succesul firmei sibiene a fost construit în timp de câțiva specialiști în domeniul energetic. Înfiinţată în anul 1998, din iniţiativa unor specialişti în energetică, SC Energotehnica SRL Sibiu a pornit la drum cu convingerea că viitorul consumatorilor de energie va fi legat de creşterea eficienţei energetice, iar cel al serviciilor, de calitatea acestora. „În perioada creării firmei, situația economică în județ și în țară nu era tocmai favorabilă întreprinderilor din domeniu. Practic, noi am venit să umplem un gol apărut ca urmare a reașezării economiei naționale. A fost o oportunitate și, în același timp, o necessitate de a duce mai departe tradiția din domeniul energetic. Atunci, patru asociați tineri și încrezători, împreună cu cinci angajați și muncind cot la cot, am reușit să creăm acestă societate“, mărturisește Mircea Colceriu, directorul general al societății Energotehnica. Plecând de la intervenții făcute pentru firme mici, societatea s-a remarcat rapid, furnizând servicii pentru societății precum Flaro, Apa Târnavei Mari, Mecanica sau Emailul Mediaș. Societatea a crescut rapid și constant, dar și diversificând serviciile prestate. Un reper important în istoria firmei a avut loc în 2008, când societatea a inaugurat sediul actual din strada Viile Sibiului nr. 1, iar numărul angajaților a sporit la 65. Spațiul, unul destul de generos, aproximativ 2.000 de metri pătrați, s-a dovedit a fi casa ideală pentru acționariat și specialiști societății. Astfel că, în prezent, în firmă lucrează 125 de angajați, specializați în domeniul energetic.


Cosmin PAL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*