Expoziția de fotografie „O vedere din Gușterița” și-a deschis porțile pentru public

În această după amiază s-a deschis expoziția de fotografie „O vedere din Gușterița”. Expoziția marchează punctul final al proiectului cu același nume.

Concursul de fotografie „O vedere din Gușterița” a fost organizat de SC Urbana SA, în parteneriat cu Scoala de Fotografie „IMAGE ART” Sibiu, reprezentată de Daniel Bălțat.  Finanțatorul proiectului este SC Urbana SA.
La concurs au participat 36 de fotografi şi au înscris în concurs un număr de 179 de fotografii.


Expoziţia conţine cele mai reprezentative  imagini, pentru tema expoziţiei şi a concursului foto în număr de 50, selectate de la 28 de autori.

Au fost acordate din partea organizatorilor premii în bani pentru cele mai bune trei fotografii. Premiul I a constat în suma de 1500 de lei, premiul II 1000 de lei, iar premiul III a fost în valoare de 800 de lei. Premiile au fost înmânate de directorul SC Urbana SA, Ovidiu Mircea.

În cadrul concursului, ziarul Mesagerul de Sibiu a acordat un premiu special fotografiei realizate de Alin Emanuel Avram.

La rândul său, revista de timp liber GoodTime a acordat un alt premiu special fotografiei realizate de Valentin Novacoschi.

Cu ocazia deschiderii epoziției a fost inaugurat și iluminatul turnului din Dealul Gușteriței, turn renovat și reamenajat de către SC Urbana. Momentul aprinderii luminilor turnului a putut fi urmărit în direct pe un ecran de către cei aflați în sala de expoziție.

Epoziția „O vedere din Gușterița” poate fi vizitată până în data de 16 decembrie la Centrul de Informare pentru Turiști al Primăriei cu intrare din Piața Mare. Accesul se face doar cu certificat verde conform normelor legale în vigoare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*