Era greu de imaginat! Un copil dispărut în urmă cu 8 ani și-a regăsit familia

Poveste cu final fericit! Mihai Fernando Vasile, un copil român din Italia, dispărut pe când avea numai 16 ani, după ce a plecat la școală și nu s-a mai întors, și-a regăsit familia după opt ani în care toți au crezut că a murit.

Povestea tristă a lui Mihai și a familiei sale a început în urmă cu opt ani, în luna mai a anului 2012, atunci când acesta a plecat la școală și nu s-a mai întors.

Românul, atunci în vârstă de 16 ani, locuia la acea vreme cu mama sa în localitatea Palombara Sabina de lângă Roma. Într-o după-amiază din luna mai, Mihai a plecat de acasă pentru a merge la un liceu seral din Monterotondo, unde încerca să își termine studiile. Nimeni nu știe ce s-a întâmplat, însă românul nu s-a mai întors niciodată acasă la mama sa.

Familia a anunțat atunci autoritățile și chiar a apelat la celebra emisiune „Chi l’ha visto?”.

Timp de opt ani, nimeni din familia sa nu a știut ce s-a întâmplat cu Mihai, mulți dintre oameni crezând că acesta ar fi putut fi mort. Totuși, mătușa și unchiul lui Mihai nu și-au pierdut speranța că acesta ar putea fi încă în viață și au apelat, din nou, la emisiunea „Chi l’ha visto?”. Apelul lor a fost difuzat miercuri, 24 iunie 2020, iar în scurt timp, numeroase mesaje și apeluri au început să vină din partea unor oameni din Genova, care l-au recunoscut pe Mihai, notează rotalianul.com.

Acum în vârstă de 24 de ani, românul obișnuia să cerșească, alături de un câine, în fața unui oficiu poștal din Genova.

Rudele tânărului român au mers imediat la Genova și au descoperit că tânărul despre care au primit mesajele era chiar Mihai.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*