Escrocherie cu sarmale. Se întâmplă la Cluj

Atenţie pe seama cui lăsaţi pregătirile pentru masa de Revelion.

O tânără din judeţul Cluj, cu experienţă în înşelătorii, nu a ratat ocazia sărbătorilor de iarnă să mai dea din nou câteva lovituri, scrie Monitorul de Cluj.

Femeia posta diferite anunțuri pe rețelele de socializare prin care își oferea serviciile de catering, în perioada sărbătorilor. Mai exact, anunța că face sarmale și platouri cu aperitive la prețuri ceva mai mici decât în restaurante. Așadar, nu îi era greu deloc să își facă clienți, scrie obervatornews.ro.

Femeia le cerea gospodinelor banii în avans și după nu mai răspundea la telefon. Pentru că tot mai multe persoane și-au dat seama că au rămas fără mâncare de sărbători, și-au postat experiența pe grupurile de Facebook.

„Avem aici una buna gospodină, făcătoare de sarmale.

Am comandat bineînțeles și eu, ca tot omul o porție de sarmale pentru Crăciun. Am găsit-o pe marketplace. Normal că sarmalele nu le-am primit…dar banii i-a primit. După cum se poate vedea și în conversațiile de mai jos. Aveți grijă deoarece așa zisa doamna gospodină preia comenzi și pt. revelion. Și nu știu de ce am impresia că nu sunt singura in această situație”, „Am pățit eu cu ea în data de 17 decembrie am comandat 2 platouri de aperitive și ce crezi i-am dat avans 70 de lei că un platou era 70 de lei și unu 100 în 24 decembrie când trebuia să merg în Mărăști la Kaufland că acolo ne-am înțeles să îmi aducă platourile nu o mai venit, o tot băgat motive de la ea (…) am sunat-o de mii de ori și nu răspunde să îmi dea banii , mâine dimineață mă duc la poliție”, au scris mămicile pe grupul de Facebook.

Mesajul gospodinei păcălite / Foto: captură ecran – Facebook

Potrivit sursei citate, până în prezent, doar o singură persoană a depus plângere la poliție, dar vor face acest lucru și altele în perioada următoare.

Femeia nu este la prima înșelătorie de acest fel. În trecut închiria un apartament fictiv celor care intenționau să meargă la Untold, folosind în anunț pozele unei case din Spania. După ce le încasa avansul, nu mai răspundea la telefon.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*