Europarlamentarul Victor Negrescu are birou la Sibiu

Europarlamentarul social-democrat Victor Negrescu și-a deschis astăzi birou la Sibiu, în prezenta președintelui organizației județene PSD Sibiu, Bogdan Trif, și a presei.

Bogdan Trif: „Victor Negrescu este un politician tânăr, un europarlamentar care reprezintă cu cinste România și Partidul Social-Democrat în Parlamentul European. Victor este un prieten care respectă foarte mult sibienii și Sibiul. Nu întâmplător a ales să-și deschidă cabinetul europarlamentar în orașul nostru. Deschiderea biroului este un câștig pentru locuitorii Sibiului care vor avea ocazia să afle direct de la sursă oportunitățile pe care le au pentru implementarea proiectelor cu finanțarea europeană”.

Victor Negrescu: „Sibiul este un județ emblematic pentru România și pentru Ardeal. Am contribuit activ în a pregăti Summitul de la Sibiu și evenimentele găzduite de Președinția României la Consiliul UE iar acum sunt bucuros să continui ce am început prin deschiderea unui nou birou de europarlamentar în Sibiu. Vom organiza sesiuni de informare în tot județul și vom căuta să oferim sibienilor posibilitatea de a se exprima pe subiectele europene. Fiind activ în Comisia pentru Bugete din Parlamentul European ne dorim să îi implicăm pe cei interesați în atragerea fondurilor din viitorul exercițiu financiar european. Vom organiza sesiuni de audiențe și diferite formate de discuții pentru ca oportunitățile europene să ajungă la cât mai mulți beneficiari din județ. Împreună cu Bogdan Trif mizăm pe proiecte concrete, pe acțiuni și demersuri care aduc un plus pentru oameni”.

 

 

Eurodeputatul român a generat, în mandatul anterior, proiecte pilot în valoare de aproximativ 60 de milioane de euro.

Biroul europarlamentarului Victor Negrescu funcționează în incinta sediului Organizației Județene PSD Sibiu, strada S. Brukenthal nr. 4.

Eurodeputatul Victor Negrescu este membru în Comisia pentru Bugete, Comisia pentru Cultură, Educație, Tineret, Media și Sport și Comisia pentru Afaceri Constituționale. Recent, printr-un raport în Parlamentul European, eurodeputatul român a reușit ca un program european, Fondul European de Ajustare la Globalizare, în valoare de 150 de milioane de euro, să fie accesibil pentru sprijinirea șomerilor și angajaților independenți în contextul efectelor generate de COVID-19. Europarlamentarul este și raportor al Parlamentului European privind strategia UE pentru educație digitală.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*