Eveniment online de calitate

Specialiști de înalt nivel și lideri ai industriei automotive din întreaga lume sunt așteptați să participe la un eveniment internațional dedicat calității, organizat de o companie sibiană.

Până acum, și-au confirmat prezența reprezentanți ai companiilor Audi Ungaria, Volkswagen Portugalia, Robert Bosch, Marquardt, Contitech Fluid Ungaria și Renault Portugalia. Printre vorbitori se numără și Adrian Sandu, secretarul general al Asociaţiei Constructorilor de Automobile din România. Cu o experiență de peste două decenii în domeniul automotive, Adrian Sandu reprezintă industria auto autohtonă și la nivel european. Un alt speaker cu peste 20 de ani de carieră este Michel Domingues, director general Renault Motores Valladolid.

Werner Seeger

Pentru cei de la Werner Seeger Quality Management România, principalul furnizor de consultanță în management, audit și training în domeniul managementului calității și al mediului în România, în special pentru companiile din industria automobilelor, Automotive International Summit reprezintă prima conferință în mediul virtual, după succesul repurtat înainte de pandemie cu Sibiu Quality Days 2019.

„Împreună cu parteneri din Ungaria și Portugalia, alături de partenerii noștri VDA QMC Germania, vom organiza Automotive International Summit, în perioada 8-9 iunie. Așteptăm lideri cu înaltă expertiză din Automotive să se alăture evenimentului și sa creăm mediul propice unui schimb benefic de experiență și networking“, a precizat Mădălina Constantin, Business Development Manager, pentru Mesagerul de Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*