Evenimentele din județ scot jandarmii în stradă

Jandarmii sibieni s-au mobilizat în număr mare pentru a asigura ordinea și siguranța participanților la numeroasele festivaluri și evenimente culturale și sportive care se desfășoară în aceste zile pe raza județului Sibiu. În sprijinul lor au venit și colegii din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Brașov.

În următoarea perioadă, ocazionată de Sărbătoarea „Adormirea Maicii Domnului”, jandarmii sibieni vor acționa pe raza județului, atât independent cât și împreună cu jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Brașov și polițiști din cadrul IPJ Sibiu, pentru siguranța cetățenilor și pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.
”Astra Rock Festival”, ”Caravana Metropolis”, ”Zilele Culturale ale Orașului Agnita”, ”Transylvania Classic Sibiu” – Festivitatea de premiere, ”Festivalul Plăcintelor de la Tălmăcel” și ”Ziua Comunei Șura Mică” sunt evenimentele la care jandarmi vor participa.
Tot în acest sfârșit de săptămână, echipaje de jandarmerie din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Brașov vor acționa la evenimentele ”Ziua Comunei Șura Mică”, ”Cuca River 2022”(Cârțișoara) și ”Sound of Suru”.
”În acest context, vă recomandăm: să respectați indicaţiile jandarmilor și măsurile luate de organizatori; să evitați implicarea în acțiuni care pot tulbura ordinea și liniștea publică; dacă veți participa la evenimente însoțiti de copii, să îi supravegheați cu atenție și să aveți grijă de bunurile personale atunci când vă aflați în zonele aglomerate.
Dacă sunteți martorii săvârșirii unor fapte antisociale sau dacă vă aflați într-o situație dificilă, solicitați ajutorul forțelor de ordine aflate în dispozitiv sau apelați numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112”, sunt sfaturile jandarmilor sibieni pentru sibienii și turiștii care participă la diferite festivaluri și evenimente sportive care se desfășoară pe raza județului Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*