Excelenţă în detailing

Underground Car Detailing oferă sibienilor servicii superioare de cosmetizare auto.

Dă viaţă, polish, un vibe nou şi mult mai mult confort maşinii tale! Trăieşte minut cu minut senzaţia că te afli la bordul unei maşini ieşită pe poarta fabricii folosind serviciile de detailing oferite de Underground Car Detailing, situat pe Calea Şurii Mici, la numărul 30.

Extrem de pasionaţi de excelenţă în serviciile de detailing auto, sănătate, siguranţă şi protecţia pe termen lung a maşinii tale, tinerii de la Underground Car Detailing cosmetizează până la fiecare milimetru din maşina ta. Orice proces de curăţare începe cu scoaterea scaunelor, curăţarea şi tratarea cu soluţii de specialitate a plafonului maşinii, stâlpilor, bordului precum şi a mochetei. Practic, nu scapă nici o piesă.

Atenție la fiecare detaliu

În România, termenul de detailing auto a început să fie folosit doar de câţiva ani, înlocuind vechea generaţie de ateliere de cosmetică auto – practic tot un fel de detailing, dar făcut după nişte reţete prestabilite, fără cunoştinţe în ceea ce priveşte materialele, diferenţele dintre tipurile de vopsea sau efectele nedorite ale unei corecţii obsesive a lacului.

Dacă ar fi să dăm o definiţie scurtă a procesului de detailing, am putea să spunem că înseamnă curăţarea în detaliu a autoturismului, pentru a-l aduce într-o stare cât mai aproape de original sau chiar mai bună. Scopul este protecţia diferitelor materiale şi elemente ale maşinii, cu soluţii dedicate şi specializate provenite din Germania, Anglia sau Polonia.

Necunoscătorii ar fi bine să ştie că o lucrare ieftină nu se va concentra niciodata pe o protecţie îndelungată, ci mai degrabă pe un luciu aparent şi o curăţare superficială.

Calitate, nu cantitate

Iar plusurile nu se opresc aici. Cine încă mai are dubii ar trebui să ştie că la Underground Car Detailing se pune preţ pe calitate, nu pe cantitate, iar din portofoliul atenţiei acordate detaliilor nu scapă nici cele legate de sănătatea șoferilor şi a pasagerilor. Tratamentele cu ozon ale sistemelor de climatizare omoară toţi microbii posibili, readuc mirosul de nou în maşină şi reduc riscul apariţiei factorilor alergogeni.

Pentru programări foloseşte numerele de telefon 0734799668 sau 0757193044.

Şi nu uita că serviciile achiziţionate îţi aduc cadouri şi alte servicii gratuite din partea tinerilor de la Underground Car Detailing.


Viorica MAIER

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*