Excursie în Franța pentru câștigătoarea Bikini Race

Primul weekend de primăvară readuce la Arena Platoș cel mai haios concurs al sezonului de evenimente, Bikini Race.

Cele mai frumoase doamne și domnișoare care nu se tem de schiuri, de placă sau de răcoarea zăpezii vor oferi un spectacol memorabil pe pârtie la cea de-a șasea ediție a concursului Bikini Race, cel mai așteptat concurs al sezonului, ce va avea loc duminică, 3 martie.

foto: Tibi Hila

Conceput inițial ca un concurs de frumusețe cu probe sportive lejere, Bikini Race s-a transformat între timp într-un concurs preponderant sportiv. Ediția din acest an va trece concurentele prin cinci probe, prezentare pe catwalk, probă de ski sau snowboard slalom pe pârtia D a complexului Arena Platoș Păltiniș, probă de precizie și limbo, probă de doborât popicele și un traseu aplicativ de cățărări și coborâri pe obstacole create din zăpadă. Dacă primele două probe sunt clasice și s-au regăsit și în edițiile anterioare, în cea de-a treia probă, pe lângă aruncările la coș din mișcare, pe banda rulantă, fetele vor trebui să treacă și pe sub o bară de limbo. Pentru cea de-a patra probă, concurentele vor trebui să doboare cu colacul cât de multe popice pot iar în ultima probă vor trebui să parcurgă un traseu plin de obstacole contracronometru.

Marea câștigătoare a ediției din acest an merge la ski în Franța, la Snow Mission în Vars, premiu oferit de partenerii de la Fresh Meat. Alături de excursia în Franța câștigătoarea va primi și un voucher în valoare de 3.000 de lei pentru produse realizate de designerul Emina și produse oferite de Rip Curl. Locurile II și III vor câștiga câte un voucher de 1.000 de lei pentru produse Emina și produse Rip Curl. Înscrierea la concurs este gratuită, iar doritoarele se pot înscrie în ziua concursului, între orele 9.30 și 11.30, în apreski-ul complexului. Concursul va începe la ora 12 și va fi prezentat de vloggerul Marian Ionescu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*