Expoziție de fotografie și petrecere retro la Palatul Brukenthal

Lansat în mod public cu prilejul deschiderii oficiale a Hotelului de Gheață, pe 10 februarie, concursul cu premii „Hotel of Ice Photo Contest 2018“ a ajuns la final.

foto: Liliana Ionescu

Dintre pasionaţii de fotografie înscriși, doar 10 au îndeplinit toate condiţiile impuse de organizatori prin regulamentul acţiunii şi, astfel, s-au calificat în etapa finală: Liliana Ionescu, Gabriel Vlad Ionescu, Monica Apolzan, Marius Miclea, Magdalena Glaje, Sebastian Stan, Iulian Aştilean, Marko Krajmer, Dorin Artemon Mihu şi Andrei Melinte.  Evaluarea fotografiilor este încă în desfăşurare, iar numele câştigătorilor vor fi anunţate, în scurt timp, pe pagina de Facebook Hotel of Ice Romania.

Expuse la palat

De ieri, cele mai frumoase fotografii participante pot fi admirate în cadrul unei expoziţii speciale, în sala de festivităţi a Palatului Brukenthal din Avrig. Vernisajul expoziţiei va avea loc sâmbătă, 3 martie, şi va fi urmat de o petrecere a cărei tematică este muzica anilor `80 – `90.

Marele premiu: 1.000 de euro

Fotografi profesioniști sau amatori din ţară şi străinătate au avut posibilitatea de a participa la „Hotel of Ice Photo Contest 2018“, concurs unde marele premiu este de 1.000 euro, iar locurile 2 și 3 sunt răsplătite cu 200, respectiv 100 de euro. Cea mai interesantă fotografie va fi răsplătită, la rândul ei, tot cu 100 de euro.

Juriul concursului este format de fotografii Dragoș Asaftei, Vlad Eftenie și Sebastian Marcovici, alături de câte un reprezentant din partea Hotelului de Gheaţă Bâlea Lac şi Palatului Brukenthal Avrig.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*