FAKE proaspăt! Veți fi înregistrat ca infractor sexual

Poliția Română, avertisment asupra unei noi metode prin care hoții încearcă să facă rost de bani. Se prezintă polițiști și cer plata unor amenzi, după ce victimele ar fi accesat site-uri cu caracter sexual. 

 

„Niciodată nu este prea târziu să ne protejăm de tot ce înseamnă FAKE! PolițiaRomână nu trimite astfel de mail-uri! Recomandăm să nu dați importanță unor astfel de mesaje, mail-uri sau orice altă abordare similară. Sesizați-ne dacă ați suferit vreo vătămare a intereselor legitime”, scrie Poliția pe Facebook.

Practic, autorii trimit mailuri, spun că reprezintă forțele de ordine și cer achitarea unor amenzi, după ce destinatarii ar fi intrat pe site-uri cu caracter sexual.

„Veți fi înregistrat ca infractor sexual și, așa cum indică procedura de urgență, informațiile dumneavoastră vor fi transmise asociațiilor care luptă împotriva pedofiliei și mai multor canale naționale de televiziune pentru o difuzare masivă, astfel încât familia dumneavoastră, rudele dumneavoastră și întreaga Franță să știe ce faceți în fața calculatorului” – este parte a mailului.

Poliția: „Puteți să citiți câteva rânduri și o să observați că mail-ul este plin de greșeli… Traducerea a dat eroare. Să auzim doar de bine!”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*