Familiile sibiene, invitate să descopere golful prin activități, concursuri și demonstrații

Prima ediție a evenimentului Eagles Golf Week se va desfășura în perioada 1-7 octombrie și va aduce în atenția sibienilor un sport cu numeroase beneficii atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici.

Supranumit și „sportul oamenilor bogați”, golful este văzut de mulți ca un sport nu numai costisitor, dar și plictisitor. Alții spun că este sofisticat, iar unii nici nu-l consideră un sport, deoarece activitatea fizică este redusă.

Eagles Golf dorește să demonteze aceste mituri, arătând celor interesați să încerce golful că este un sport care contribuie pozitiv la dezvoltarea fizică și mentală a copiilor. „Golful le oferă copiilor oportunitatea să petreacă timp și să facă mișcare în aer liber, în mijlocul naturii. Cei 7-10 km parcurși în timpul unui joc de golf au efecte benefice asupra sănătății fizice. Mai mult, fiind un sport care mizează pe integritate și stimulează capacitatea de concentrare, golful ajută la dezvoltarea unor aptitudini importante: atenție la detalii, autocunoaștere, respect și comunicare”, a declarat Sebastian Grecu, vicepreședintele Asociației Golferilor Profesioniști.

Eagles Golf invită sibienii să petreacă timp în familie, să descopere golful alături de cei mici și să trăiască împreună emoțiile specifice unui joc. În săptămâna 1-7 octombrie, spațiile verzi și parcurile din Sibiu vor fi transformate în terenuri de golf. Toți cei interesați vor fi inițiați în tainele golfului de către sportivi profesioniști și instructori acreditați prin SNAG golf, un sistem care integrează echipament modificat cu instrucțiuni simple și face procesul de învățare ușor și distractiv. Cei prezenți vor afla în detaliu ce presupune această disciplină, de la regulament până la echipamentul corespunzător, prin demonstrații și practică pe teren. Weekend-ul este dedicat simulării unui concurs de golf care îi va transpune pe cei mici în atmosfera unei competiții. În cadrul evenimentului, copiii și părinții se vor juca golf, vor învăța împreună ce înseamnă spiritul de competiție și fairplay-ul și vor descoperi un sport ce poate fi practicat alături de familie și prieteni.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*