Fanii CSU Sibiu s-au mobilizat pentru a ajuta echipa. Au cumpărat bilete la un meci fără spectatori

Fanii echipei de baschet CSU Sibiu au dat dovadă de solidaritate cu echipa care traversează o perioadă mai dificilă. Pe lângă problemele financiare pe care le are clubul au intervenit și restricțiile cauzate de pandemia Covid, astfel că meciurile se desfășoară fără spectatori.

Astfel fanii CSU au cumpărat toate biletele virtuale pentru meciul pe care echipa sibiană îl susține astăzi după amiază în deplasare cu Dinamo București, meci care se va desfășura fără spectatori. Decizia de a vinde aceste bilete a fost luată de către conducerea clubului la sugestia suporterilor, în contextual pandemic actual, când măsurile interzic accesul spectatorilor la meciuri.

Biletele au fost puse în vânzare marți seara pe platforma bilete.ro . Suporterii sibieni au achiziționat până vineri seara toate cele 1788 de bilete virtuale la prețul de 5 lei bucata.

Conducerea clubului a apreciat gestul de a veni în ajutorul echipei aflată într-un moment dificil și le-a mulțumit acestora printr-un mesaj pe pagina de Facebook a clubului.

SOLD OUT

Ați reușit să ne arătați încă o dată că sunteți cei mai implicați fani ai baschetului din România și pentru asta nu putem decât să ne înclinăm în fața voastră și să vă spunem

!!MULȚUMIM!!

Mulțumim că iubiți baschetul, că iubiți CSU Sibiu și că ne oferiți susținerea voastră necondiționată.

Sunteți minunați.Inimile noasre bat  la unison!!” se arată în mesajul postat de CSU Sibiu pe pagina de socializare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*