Farmecul discurilor de vinil revine la Sibiu

Nostalgicii muzicii redată de pe discuri de vinil vor avea ocazia în week-end-ul viitor să asculte din nou acordurile preferate cu acel sunet inconfundabil al discurilor de altădată.

Într-o eră în care muzica este stocată aproape integral pe medii digitale, sibienii și nu numai ei vor avea ocazia să audă, sau să cunoască pentru prima oară ce înseamnă muzica imprimată pe discuri de vinil.

O cafenea din centrul vechi al Sibiului va găzdui timp de două zile o expoziție organizată de către Asociația Vinilarium, intitulată Vinyl Weekend.

„ După o pauză destul de lungă, revenim la Sibiu cu multă bucurie și stocuri proaspete. Peste 1000 de discuri de vinil din toate genurile vă vor aștepta pe 11 și 12 iunie la cea mai specială cafenea din Sibiu, Flow Coffee Roasters, unde veți putea nu doar cumpăra și asculta discuri, dar puteți face și schimburi cu expozantul Vinilarium.
Vom fi pe baricade sâmbătă de la 11.00 la 21.00 și duminică de la 12.00 la 21.00. Intrarea va fi cît se poate de liberă. Vă așteptăm!” au transmis organizatorii evenimentului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*