FC Hermannstadt a plecat în cantonament

FC Hermannstadt Sibiu a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru returul Ligii a IV-a. După ce o perioadă s-a antrenat la Sibiu, echipa de fotbal a început cantonamentul de iarnă. Jucătorii și staff-ul tehnic au plecat, ieri dimineață, spre ‪‎Balta Albă, județul Buzău, acolo unde se va desfășura cantonamentul echipei.

Perioadă de acumulări

lot fc hermannstadtEchipa se va antrena într-un cantonament centralizat timp de zece zile, unde accentul se va pune pe pregătrea fizică. Sub comanda antrenorului principal Jean Gavrilă și a antrenorilor secunzi Cornel Cașolțan și Marian Mărgărit, jucătorii vor efectua două antrenamente zilnice. Având în vedere că locația dispune de o sală de forță și bază de recuperare, jucătorii vor efectua și antrenamente pentru dezvoltarea condiției fizice indoor. Jucătorii care au făcut deplasarea în cantonament sunt: Avram Radu, Băra Gabriel, Bîgu Alexandru, Bigu Lucian, Câmpean Andrei, Cristiu Radu, Drăgușin Cristian, Genescu Robert, Greavu Adrian, Macrea Răzvan, Mărginean Andrei, Osogo Edwin, Porcaru Florin, Rodeanu Cosmin, Seiwerth Cristian, Simion Ionuț, Străulea Alexandru, Tătar Daniel, Tineiu Cătălin, Trohin Călin, Vlaic Daniel și Zăvoi Marius.

Meciuri de pregătire

Până la plecarea în cantonament, FC Hermannstadt s-a pregătit în oraș. Perioada de pregătire a fost alternată cu o serie de partide amicale cu echipe din eșaloanele supeioare. Din păcate, ultimele două partide de pregătire au adus două înfrângeri, în fața formațiilor Performanța Ighiu (0-1) și CSM Râmnicu Vâlcea (0-4).

Donații binevenite

În acest moment, FC Hermannstadt Sibiu este liderul Ligii a IV-a și are ca obiectiv promovarea în eșalonul superior. Suporterii sibieni au ocazia să sprijine echipa redirecționând 2 la sută din impozitul pe venit pentru susținerea activității echipei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*