FC Hermannstadt are site, fan club, fan shop, un nou adversar din Liga 1 în Cupa României și un nou partener

Președintele grupării de pe „Municipal”, Teodor Birț, a făcut cunoscut astăzi, într-o conferință de presă, că a fost lansat site-ul oficial, iar fan clubul și fan shopul vor fi inaugurate în următoarele zile. Totodată, Birț a prezentat noul partener al echipei FC Hermannstadt, compania ODU, al cărei nume a fost deja inscripționat pe tricourile de joc.

„Am semnat un parteneriat cu o firmă puternică din Sibiu, care din acest moment se alătură proiectului FC Hermannstadt. Numele acesteia îl veți vedea atât pe echipamentul de joc, cât și pe tot ceea ce înseamnă materiale promoționale ale clubului. Suntem convinși că este doar un început și că această colaborare va dura. Ne bucurăm foarte mult de acest parteneriat. Este un pas înainte, o dovadă că proiectul FC Hermannstadt este unul sănătos, credibil. Este bine că vin companii serioase, puternice, care doresc să sprijine atât mișcarea sportivă din Sibiu, cât și ceea ce înseamnă fotbalul sibian”, a declarat Birț.

Prezentă în mediul de afaceri din Sibiu de mai bine de un deceniu, ODU Romania Manufacturing este o companie germană care activează în domeniul conectorilor inteligenți. Anul acesta, ODU a făcut un pas important în vederea dezvoltării capacității de producție, în urma căruia numărul angajaților se va dubla, urmând să ajungă într-un timp relativ scurt la aproximativ 1.000. „Am decis să fim parteneri ai FC Hermannstadt pentru că am văzut multe puncte comune. FC Hermannstadt a avut o dezvoltare spectaculoasă. Suntem convinși că va continua pe același trend și ne dorim să fim alături de acest club. Ne bucurăm că ne numărăm printre sponsorii principali”, a declarat Adrian Costin, directorul general al ODU Romania Manufacturing Sibiu.

Costin a adăugat că, anul acesta, firma germană a decis să investească masiv într-un spațiu de producție și să crească substanțial numărul de angajați. „2017 este un an extrem de important pentru noi, deoarece compania și-a regândit viziunea pe termen lung, în România. Am achiziționat un teren de aproximativ 48.000 de metri pătrați în zona de vest a orașului. Am demarat construcția unei hale de producție proprie, cu o suprafață de aproximativ 10.000 de metri pătrați. (…) Avem aproximativ 500 de angajați momentan. După prima etapă de dezvoltare vom ajunge la 700, iar la final sperăm să fim aproape 1000 de angajați în total”, a mai spus directorul general al ODU Romania Manufacturing Sibiu.

Compania ODU nu este străină de sportul sibian, având înscrisă o echipă de minifotbal în campionatul „Luceafărul”. „De anul acesta suntem în prima divizie la „Luceafărul”, în campionatul de minifotbal. Avem rezultate bune, mult mai bune decât ne așteptam. Eu unul sper să devină o tradiție participarea noastră în Cupa Formului German la minifotbal. Anul viitor vrem să participăm la campionatul de minifotbal organizat de Primăria Municipiului Sibiu pe perioada verii”, a declarat, la rândul său, Adrian Popa, director administrativ.

Fan Shopul se deschide duminică

Suporterii echipei sibiene își vor putea procura materiale promoționale cu însemnele FC Hermannstadt chiar de duminică, 5 noiembrie, ziua în care e programat meciul de campionat cu Chindia Târgoviște. „Începând de la meciul de duminică, la stadion vor apărea primele materiale promoționale cu FC Hermannstadt. Vom avea spre comercializare șepci, eșarfe, stegulețe, căciuli, iar într-un viitor apropiat întreaga gamă de produse care se vând într-un asemenea fan shop. Acest fan-shop va putea fi accesat și în mediul online”, a afirmat Birț.

Tot în mediul online suporterii „alb-roșilor” vor putea obține informații în timp real despre echipă accesând site-ul oficial, www.fchermannstadt.ro. „Am lansat site-ul în aceste zile. Este ceea ce considerăm noi că ne apropie și mai mult de suporteri. Este o modalitate ușoară de a găsi informații despre ce înseamnă FC Hermannstadt. Pe această cale vreau să mulțumesc partenerilor noștri de la iDesign România și Daro Media pentru faptul că ne-au ajutat în acest demers. Este ceea ce ne lipsea din punct de vedere al imaginii”, a completat Birț.

Fan club pe Dorului

Inaugurarea Fan Club-ului FC Hermannstadt este o chestiune de zile. Acesta este poziționat pe str. Dorului din Sibiu, iar în incinta acestuia vor putea fi vizionate meciurile ”alb-roșilor” și vor avea loc întâlnirile jucătorilor cu suporterii. „Fan Clubul se va inaugura pe str. Dorului, nr. 20. Este un moment deosebit de important deschiderea acestui fan club. Va fi un loc unde ne putem întâlni cu galeria”, a completat președintele FC Hermannstadt.

În optimile Cupei României, cu „lanterna” Ligii 1

După ce a eliminat deținătoarea trofeului și a Supercupei României, în 16-imi, FC Hermannstadt va întâlni o altă echipă din Liga 1, în optimi. În urma tragerii la sorți de astăzi, de la Casa Fotbalului, s-a decis ca sibienii să joace pentru un loc în sferturi cu Juventus București.

„Juventus e o echipă care, anul trecut, promova en-fanfare în Liga 1. Sperăm ca acest joc să se dispute la Sibiu, tocmai pentru a putea oferi suporterilor noștri încă un joc cu o echipă de primă ligă. Este un moment bun pentru a ne măsura din nou forțele cu o formație din Liga 1, să vedem dacă ceea ce am reușit să realizăm împotriva celor de la FC Voluntari a fost un accident sau ne putem ridica la un asemenea nivel”, a încheiat Teodor Birț.

 


Cosmin PAL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*