FC Hermannstadt continuă seria amicalelor

Astăzi, de la ora 13.00, echipa sibiană FC Hermannstadt va disputa al doilea meci amical al săptămânii, în parcul Sub Arini, în compania echipei AFC Hărman, ocupanta locului al doilea a Seriei I din Liga a III – a.

În primul meci din această săptămână, de pe 8 februarie, SCM Pitești a învins FC Hermannstadt 2-0 (1-0). Partida a fost una dificilă și binevenită în condițiile în care echipa gazdă (liderul seriei a III – a din Liga a III-a) este practic promovată în Liga a II-a. „Pentru echipa noastră, meciul de astăzi a fost un test foarte util, în special având în vedere că a întâlnit o echipă puternică și cu jucători experimentați. Sperăm ca înfrângerea să fie un duș rece și să îndrepte până la începerea returului competițional greșelile din teren“, spun responsabilii FC Hermannstadt.

Staff-ul tehnic, sub comanda antrenorului principal Eugen Beza, a trimis în teren următoarea formație: Moldovan (Voicilă) – Străulea (Unguru), Oiță, Pîrvulescu, Medeșan, Dâlbea (Piko), Necșulescu, Monea, Neacșa (Tătar), Petrescu (Criștiu) și Cîrstean.

Au mai fost două amicale

FC Hermannstadt a mai jucat la începutul acestei luni încă două partide amicale. În 3 februarie, a terminat la egalitate cu FC Unirea Alba Iulia, 1-1 (1-0). Pentru echipa sibiană, a marcat Adrian Cîrstean în min. 40. Echipa oaspete a egalat în ultimele minute, înainte de fluierul final. Staff-ul tehnic s-a declarat mulțumit de jocul prestat. Echipa de start a fost: Voicilă – Străulea, Pârvulescu, Natea, Mărginean, Bratima, Necşulescu, Monea, Unguru, Petrescu şi Cîrstean. În a doua repriză au evoluat: Moldovan – Criştiu, Oiţă, Bratu, Medeşan, Dâlbea, Piko, Chifu, Neacşa, Tătar şi Moldovan A.

În celălat meci dintre cele două echipe, FC Hermannstadt a obținut o victorie în deplasarea la Alba Iulia. Partidele s-au disputat în perioada de pregătire din Sibiu și în timpul celor 12 zile de cantonament.

Echipa a doua muncește cu spor

FC Hermannstadt II se situează pe locul 4, la egalitate de puncte cu ocupanta locului 3 în Liga a IV-a. Staff-ul tehnic condus de Marian Mărgărit și-au propus să înceapă returul competițional în forță. Antrenamentele din această perioadă de pregătire vizează dezvoltarea condiției fizice și a rezistenței. (C.P.)

 

Fii 2% din echipă!

Fiecare sibian poate contribui pentru susținerea activităților echipei în vederea îndeplinirii obiectivului propus – promovarea în Liga a II-a. Suporterii pot redirecționa 2% din impozitul pe venit pentru FC Hermannstadt. Pașii sunt următori: descărcați și tipăriți formularul de pe pagina de Facebook a echipei; completați cu datele dvs. cererea privind destinația sumei reprezentând până la 2% din impozitul anual pe veniturile din salarii și asimilate salariilor; depuneți formularul completat la Direcția Finanțelor Publice Sibiu (Calea Dumbrăvii, nr. 17) sau trimiteți-l prin Poșta Română, cu scrisoare recomandată, la Administrația Finanțelor Publice a localității de domiciliu.Persoanele fizice au posibilitatea să direcționeze 2% din impozitul pe veniturile obținute în anul anterior către o entitate nonprofit. Această donație nu costă nimic contribuabilul. Dacă nu folosiți această opțiune, suma va rămâne la bugetul de stat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*