FC Hermannstadt – deplasare dificilă la Timişoara

Echipa sibiană joacă, duminică, 25 martie, de la ora 14.00, la Timişoara, cu echipa locală ASU Poli, un meci contând pentru etapa a XXVI-a a Ligii 2.

Antrenorul FC Hermannstadt, Alexandru Pelici, a declarat, înaintea acestei partide, că se teme de starea terenului de la Timişoara. Tehnicianul ”alb-roşiilor” nu îi poate folosi pe Alexandru Târnovan, Alex Curtean şi Claudiu Pamfile, toţi trei accidentaţi.

“Este un meci important pentru noi, care va fi probabil influenţat de starea terenului. Ne dorim să câştigăm, pentru a continua parcursul bun. Echipa care se va adapta mai bine la starea terenului va avea câştig de cauză. Întâlnim o echipă care joacă fotbal, echipă care are în componenţă jucători care au trecut pe la Liga 1. Sperăm ca, la finalul întâlnirii, să obţinem toate cele 3 puncte. Din păcate nu îi vom putea folosi pe Târnovan, Pamfile şi Curtean, care sunt accidentaţi”, a declarat Pelici.

Partida dintre ASU Poli şi FC Hermannstadt se va desfăşura pe Stadionul ”Ştiinţa” din Timişoara şi va fi condus de o brigadă avându-l pe Cătălin Buşi (Rm. Vîlcea) la centru, Marius Badea (Rm. Vîlcea) şi Adrian Vornicu (Iaşi) la cele două linii. Rezervă este Alexandru Dan Gornic (Arad), iar observatori au fost delegaţi Dan Monea (Aiud) şi Viorel Lolea (Reşiţa).

Înaintea meciului de mâine, FC Hermannstadt ocupă locul 2 în clasamentul Ligii 2, cu 53 de puncte, în vreme ce ASU Poli este pe 7, cu 38 de puncte.

Cu Gaz Metan, în semifinalele Cupei României, pe Stadionul Municipal

Federaţia Română de Fotbal a stabilit programul meciurilor din manşa întâi a semifinalelor Cupei României. Organizatoarea competiţiei a dat curs solicitării clubului sibian, astfel că întâlnirea dintre FC Hermannstadt şi Gaz Metan se va desfăşura pe Stadionul Municipal în data de 17 aprilie, de la ora 17.00. Imediat după tragerea la sorţi, AFC Hermannstadt a trimis o adresă Federaţiei Române de Fotbal prin care cerea programarea jocului din manşa tur la o oră care să permită desfăşurarea acestuia fără a mai fi nevoie de o instalaţie de nocturnă mobilă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*