FC Hermannstadt, egalitate cu Unirea Slobozia. Meci slab al sibienilor

După ”U” Cluj și Steaua, FC Hermannstadt a plecat și ea doar cu un punct de pe stadionul 1 Mai din Slobozia, în fața Unirii Slobozia. 0-0 s-a terminat jocul din debutul etapei a 6-a a play-off-ului Ligii 2, spre surprinderea clujenilor, care se așteptau la o victorie clară a sibienilor.

Meciul de la Slobozia a fost unul extrem de slab. Unirea a fost mai prezentă în atac și a irosit cu ușurință ocaziile avute, să nu spunem că a părut că nu vrea să dea gol, în timp ce FC Hermannstadt a fost inexistentă în ofensivă aproape tot jocul. În ultimele 20 de minute echipa lui Marius Măldărășanu a pus puțină presiune, însă defensiva lui Mihalcea și-a făcut cu brio treaba.

Meciul s-a încheiat cu scorul de 0 – 0, iar sibienii au rămas pe locul II al Play-Off-ul Ligii a doua, cu 53 de puncte, la două puncte în fața lui U Cluj.

Următorul meci din această etapă a Play-Off-ului Ligii a doua se va juca sâmbătă, de la ora 16:00, în Ghencea, între Steaua și Concordia Chiajna, formații despărțite de două puncte și care sunt pe locul 4, respectiv 5 în clasament.

În fine, ultima partidă, derby-ul rundei, are loc tocmai marți, 26 aprilie, de la ora 19:00, pe Cluj Arena. ”U” Cluj, situată pe locul 3, primește vizita liderului Petrolul, distanța dintre ele fiind de șase puncte.

Dacă ”U” Cluj reușește să învingă marți Petrolul Ploiești, atunci va trece pe locul 2 în clasament înaintea lui FC Hermannstadt.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*