FC Hermannstadt încheie turul în postura de lider, dar schimbă antrenorii

Echipa sibiană face deplasarea la Cluj, unde va întâlni echipa locală Sănătatea, în ultima etapă din tur. Indiferent de rezultat, FC Hermannstadt va încheia prima jumătate a sezonului pe primul loc în Seria a V-a a Ligii a III-a.

Meciul dintre Sănătatea Cluj și FC Hermannstadt se dispută vineri, 2 decembrie, de la ora 14.00. De pregătirea echipei pentru această partidă s-a ocupat căpitanul Răzvan Dâlbea, după ce antrenorul principal Marian Mărgărit și secundul acestuia, Cornel Cașolțan, au demisionat la începutul acestei săptămâni, în urma înfrângerii de pe teren propriu, cu ACS Comuna Recea (2-1). „Nu am emoții mai mari decât de obicei. Cred că am pregătit bine meciul. Eu, unul, nu voi juca, m-am accidentat la meciul precedent. Am încredere că cine va intra în locul meu își va face datoria foarte bine. Ne propunem să câștigăm la Cluj, pentru a încheia cu dreptul prima jumătate a sezonului”, a mărturisit Dâlbea.

margarit-si-casoltan

FC Hermannstadt trece printr-o perioadă proastă, ca urmare a înfrângerilor din ultimele două etape. „Le mulțumim domnilor antrenori Marian Mărgărit și Cornel Cașolțan pentru tot ce au făcut pentru echipa noastră și îi urăm mult succes lui Răzvan Dâlbea la meciul cu Sănătatea Cluj“, au anunțat responsabilii echipei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*