FC Hermannstadt înfruntă din nou FCSB în sferturile de finală ale Cupei României

FC Hermannstadt va întâlni FCSB în sferturile de finală ale Cupei României, într-o reeditare a duelului din martie 2018 din aceeași fază a competiției.

Echipa sibiană, pe atunci în Liga a II-a, elimina pe FCSB cu scorul de 3-0, producând astfel cea mai mare surpriză din competiție și una dintre cele mai frumoase victorii din istoria fotbalului sibian.

“Mai avem multe meciuri de Liga I de disputat până la confruntarea cu FCSB din sferturi. Sperăm să-i eliminăm din nou din Cupă, cum s-a mai intâmplat și în trecut. Cu siguranță va fi un meci cel puțin interesant. Ne bazăm și pe al XII-lea jucător, adică publicul nostru fidel din Sibiu. Cu siguranță va fi Stadionul Municipal plin”, a declarat Iuliu Mureșan, președintele AFC Hermannstadt.

Partidele programate în această fază se vor disputa în perioada 3-5 martie, iar partida AFC Hermannstadt – FCSB va fi pe Stadionul Municipal Sibiu.

Pentru Hermannstadt este cea de-a treia ediție a Cupei României în care echipa se califică în sferturi.

În acest moment, echipa se află la Botoșani, acolo unde, în această seară, de la ora 17.30, va juca împotriva celor de la FC Botoșani în etapa a XXIV-a.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*