FC Hermannstadt joacă în deplasare la Giurgiu în etapa a XII-a a Ligii I

În cea de-a XII-a etapa din Casa Liga I, AFC Hermannstadt va întâlni pe Astra Giurgiu în deplasare.

Din lotul echipei sibiene vor lipsi Kevin Rimane, accidentat în meciul de Cupa României cu Chindia Târgoviște, dar și Gabriel Debeljuh. Atacantul croat s-a accidentat la antrenamente și se pare că va absenta minim două săptămâni. De asemenea, Loren Niță nu va face deplasarea pentru acest meci, întrucât a fost convocat la Echipa Națională a României U19 pentru un turneu de calificare și se află deja în cantonamentul tricolorilor antrenați de Laurențiu Roșu.

„Ne așteaptă un meci foarte important la Giurgiu, cu Astra. Se întâlnesc două echipe care nu traversează cea mai bună formă în ultima perioadă. După ultimele evenimente, încercăm să ridicăm moralul băieților noștri, astfel încât să ne ridicăm la nivelul adversarilor noștri. Va fi o partidă dificilă, pentru că Astra pe teren propriu joacă foarte bine. Au jucători de mare calitate individuală, dar după ultimele antrenamente jucătorii noștri au un tonus bun pentru competiție. Am încredere că nu mergem degeaba la Giurgiu”, a declarat Eugen Beza, antrenorul secund al AFC Hermannstadt.

„Atmosfera este una bună acum, chiar dacă am fost foarte supărați după eșecul cu FC Botoșani. Am început să avem mai multă atitudine și să ne pregătim mai bine. Sperăm să demonstrăm asta în meciul cu Astra Giurgiu. Avem nevoie de suporteri să ne fie alături și  în momentele bune și în momentele mai puțin bune”, a declarat fundașul lateral Raul Opruț.

Meciul Astra Giurgiu – AFC Hermannstadt va avea loc luni, 7 octombrie, ora 20:30, pe stadionul ,,Marin Anastasovici” din Giurgiu.

În această săptămână, conducerea clubului a numit un nou antrenor principal, după plecarea lui Costel Enache. Este vorba despre Eugen Neagoe, care va prelua echipa imediat după meciul cu Astra Giurgiu.

„Am discutat cu dl. Neagoe chestiuni generale despre club și despre echipă. Încercăm să-i facem acomodarea cât mai ușoară. Ne-am și sfătuit în privința echipei și am convingerea că aducerea dumnealui la AFC Hermannstadt ne va fi benefică și ne vom ridica în clasamentul Ligii I”, a menționat Beza.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*