FC Hermannstadt, pe PRIMUL LOC în clasamentul Ligii 2!

Echipa sibiană este noul lider al clasamentului eșalonului secund, în urma victoriei de astăzi, de la Motru, cu Pandurii Tg. Jiu, scor 3-1 (2-0), într-un meci din etapa a VI-a.

FC Hermannstadt a câștigat 5 din cele 6 meciuri disputate în campionat și a acumulat 15 puncte, cu două mai multe decât următoarea clasată, Ripensia Timișoara.

Sibienii au deschis scorul în minutul 21, prin Ionuț Stoica, fundașul reluând din careul mic în plasa porții apărate de Stanca. Petrișor Petrescu a marcat golul al doilea al lui FC Hermannstadt cu o reluare spectaculoasă (’32). Gazdele au redus din diferență prin Ciprian Rus, dintr-o lovitură de la 11 metri acordată pentru hențul lui Daniel Tătar (64). FC Hermannstadt a refăcut diferența de două goluri prin Petrișor Petrescu, mijlocașul reușind „dubla” după o pasă a lui Hergheligiu, jucător aflat la primul meci în tricoul alb-roșu.

Antrenorul principal al FC Hermannstadt, Alexandru Pelici, a urmărit meciul de la Motru din tribună, după ce a fost eliminat în urmă cu o săptămână, la jocul de pe Stadionul „Municipal”, cu UTA Arad, de asemenea câștigat (2-0). În lipsa acestuia, gruparea sibiană a fost condusă de pe margine de Eugen Beza și Florin Berța.

FC Hermannstadt a evoluat în formula: Horațiu Moldovan – Daniel Tătar, Ionuț Stoica, Radu Crișan, Claudiu Pamfile – Răzvan Dâlbea (cpt.), Robert Boboc – Sabin Lupu (Alex Neacșa ’61), Cosmin Neagu (Andrei Hergheligiu ’72), Petrișor Petrescu (Iulian Popa ’84) – Bogdan Rusu.

În etapa viitoare, fotbaliștii lui Pelici joacă pe Stadionul Municipal din Sibiu cu ASU Politehnica Timișoara. Meciul va avea loc sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 16.00.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*