FC Hermannstadt, remiză albă cu FC Voluntari la primul meci sub comanda lui Neagoe

FC Hermannstadt a înregistrat aseară încă o remiză ,,albă”, 0-0, într-o partidă disputată pe teren propriu contra celor de la FC Voluntari.

Antrenorul principal al echipei, Eugen Neagoe, aflat la debut pe banca tehnică, a trimis pe teren următorul prim „11”: Cristiano, Tătar, Viera(cpt), Luchin, Oprut – Taira, Pires – Petrescu, Caiado, Cordea – Yazalde, iar pe parcurs au intrat Jo Santos, Mihai Dumitriu și Sorin Bușu. Pe tot parcursul meciului, echipa sibiană și-a creat cinci șanse de gol și a trimis mingea de două ori pe spațiul porții. În minutul 70, mijlocașul Jo Santos a ratat un penalty acordat de către arbitrul Iulian Dima.

„Am început jocul crispați. Ne-a fost teamă, nu am făcut ce ne-am dorit, mai ales în prima repriză. Am făcut o repriză modestă și sunt foarte puține de spus despre asta. În schimb, în repriza a doua am dominat, am fost singura echipă de pe teren. Ne-am creat ocazii de a marca, am avut și penalty, dar nu am reușit să marcăm. I-am felicitat pe băieți pentru modul în care am jucat în repriza a doua și așa aș dori să arătăm la fiecare joc, cu atitudine, determinare și pressing. Sunt mulțumit că nu am primit gol. Este al doilea joc în care nu primim gol, iar asta este un lucru bun”, a declarat Neagoe.

În acest moment, AFC Hermannstadt se află pe locul 12 în clasamentul Ligii I. În etapa următoare, prima din returul campionatului, sibienii vor întâlni pe teren propriu FCSB.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*