FC Hermannstadt s-a CALIFICAT în semifinalele Cupei României

FC Hermannstadt a umilit prim-divizionara FCSB și accede în semifinalele Cupei României, datorită atacanților Bogdan Rusu și Ștefan Blănaru.

foto: Digi Sport

În fața a zece mii de spectatori, elevii lui Pelici au dat, astăzi, o lecție de fotbal vicecampioanei FCSB, pe care au învins-o cu 3-0 (2-0). „Nu am nicio explicaţie pentru care ne-am prezentat în halul acesta. Am fost penibili cu toţii. Să nu reuşim să ne impunem în faţa unei echipe de liga a doua. Atunci când pătrunzi pe teren fără atitudine, se întâmplă aşa ceva”, a declarat Dică pentru Digi Sport.

Pentru echipa sibiană au înscris de două ori Bogdan Rusu și o dată Ștefan Blănaru.

Echipa de start: Cătălin Căbuz, Ionuț Stoica, Cătălin Pârvulescu, Alexandru Coman, Răzvan Dâlbea, Daniel Tatar, Cristian Danci, Petrișor Petrescu (Sabin Lupu), Ștefan Blănaru (Cosmin Neagu), Andrei Hergheligiu (Alexandru Târnovan), Bogdan Rusu.

„Mulțumim suporterilor care s-au prezentat astăzi și ieri la stadion si au susținut echipa noastră, a tuturor sibienilor. Suntem convinși că și cei care nu au reușit să ajungă astăzi la meci au fost și vor fi alături de noi”, transmit reprezentanții clubului local.

foto: Lucian Danciu

Niciodată în istoria FCSB, roş-albaştrii nu au pierdut pe teren un meci de cupă în faţa unei formaţii din ligile inferioare la mai mult de două goluri diferenţă, potrivit GSP.

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, s-a înfuriat și a dat vina pe starea terenului pentru înfrângerea zdrobitoare. „Noi nu jucăm pe mocirlă şi pe gheaţă! Ca să ştiţi, noi nu jucăm în mocirlă! Ce dacă luăm bani de la televiziuni, noi nu jucăm pe stadioane cu mocirlă şi cu gheaţă. A fost decent terenul ăsta?”, a strigat Becali, la Digi Sport.


Știrea se actualizează.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*